Film obrażający Polaków,pokazujący ich jako ciemnogród,Kłamliwy,nieprawdziwy,obrażający uczucia katolików,/pijaństwo na Komunii św,to nie prawda i inne sceny wręcz absurdalne.Co to miało być,dla jakiej publiczności???. Film tak oczerniający Polaków,że nie można oglądać,Jedyne co to dotrwałam do końca z niesmakiem .Ponadto niewyrażna mowa,akustyka beznadziejna,Podsumowanie:,Komu zależało w tak obrzydliwy sposób pokazać Polaków na tle problemu człowieka po przeszczepie twarzy.Twarz ,to jest problem reżysera,pokazał jaką ma...
Bo Polacy to niestety w co najmniej w 50% ciemnogród. Dowodem na to jest chociażby szkalowanie lekarzy, niszczenie im samochodów i nie wpuszczanie do sklepów. To tylko z ostatnich dni. Pewnie brylują w tym prawdziwi katolicy i patrioci
Komentarz do filmu proszę nie łączyć z obecnym nastawieniem do lekarzy.Ja lekarzy szanuję, i nic im nie zarzucam,a uwagi na podłożu politycznym ,to nie na Filmweb,chyba Pani pomyliła strony.Ja odniosłam się do filmu dałam swoją opinię niezależną od moich poglądów politycznych.Dla Pani 50 %,to ciemnogród,tylko zastanawiam się ,dla kogo te 50 % ociemnienia ???....
W moim komentarzu nic nie ma o polityce - jest o postawach części społeczeństwa, które konweniują z tym pokazanymi w filmie. Proszę nie wyciągać wniosków na wyrost. Chyba, że nastawienie do lekarzy ma podłoże polityczne wg. Pana/i?