PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11270}
6,5 52 tys. ocen
6,5 10 1 52222
5,3 27 krytyków
Twister
powrót do forum filmu Twister

Jest to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam. Na tamte czasy został dobrze nakręcony i dzięki niemu możemy dowiedzieć się jaki ten żywioł jest niebezpieczny. ;)

margolcia24

z wielką przyjemnością podpisuję się pod tym co napisałaś, świetnie nakręcony film katastroficzny (data produkcji też jest istotna). to właśnie w tym filmie zauważyłem cudowną HH :), jeszcze wielokrotnie powrócę do tej filmowej pozycji

sebawasik

Racja też zauważyłam cudowną HH i dzięki temu ją polubiłam. Film na prawdę ciekawy zwłaszcza gdy kogoś interesują takie zjawiska :)

margolcia24

Zajebisty film

LatajoncaKrowa

Chociaż ta główna aktorka za bardzo przypominała Jodie Foster, gdyby nie to dałbym 8

LatajoncaKrowa

Świetnie ujęte ' zajebisty ' , wyraża więcej niż 1000 słów :)

ocenił(a) film na 4
margolcia24

tylko ze oni wjezdzali w tornado, zeby od niego uciekac, taki byl sens tego filmu.

evilun

Bo w jakiś sposób musieli umieścić te czujniki w sercu tornada.. a w tamtych czasach takie były pomysły więc to nie było tylko wjeżdżanie i uciekanie. Jak się ogląda do końca to widać że udało im się wykonać zadanie.. a to że im się wcześniej to nie udawało to tylko zrządzenie losu :)

ocenił(a) film na 4
margolcia24

akurat wylaczylem w polowie bo mdliło mnie juz od samego watku milosnego, ale spoko wierze :)

evilun

Dobrze że chociaż tyle, że wierzysz ... :)