Naszczęście w Krakowie jest kino, które puszcza filmy w Digital. Słyszałam, że film jest świetny dlatego szkoda by bylo oglądnąć go w analogowej wersji jaka jest w imax:/ Zreszta jak ktoś jezdzi na koncerty to wie, ze dźwięk to podstawa! a co dopiero obraz jeśli mówimy o efektownym filmie! ale coraz więcej kin studyjnych posiada cyfrowy projektor filmowy także nie trzeba będzie się tłoczyć w multipleksach!
Do kina KIJÓW chodzę od wielu wielu lat ale filmów w jakości 3D tam niewpuszczają mają co prawda piękną sale kinowom jedną z najlepszych w polsce z dzwiękiem (DOLBY DIGITAL EX HD) i naprawdę wielkim ekranem. ale 3D raczej nie jak chodzę na filmy 3D do do IMAX cinema city kraków PLAZA bo to jedyna sala kinowa w krakowie 3D i dzwięk (DOLBY DIGITAL EX HD) też tam mają.
jestem fanem U2 i ten film obejrzę na 100% w kinie jeszczę nigdy nieoglądałem koncertu w 3D.
koncert jest pewnie wpaniały bo U2 to piękna i mocna muzyka pozdrawiam:)
A mylisz się mój drogi... Bo już Beowulf był w technologii 3D i na cyfrowo puszczany w Kijowie. Byłem i w IMAX Katowice i w Kijowie na bajce Zemeckisa i musze Ci powiedziec, ze nowe projektory są o niebo lepsze od projektorów IMAX. Oczy nie bolą, cyfrowy obraz w jakości wyzszej niz High Definition i dzwiek. Kapitalna rzecz. U2 również jest puszczany z okularami w 3D i napewno będzie to kolejny przystanek do kina...Pozdrawiam
Kijów odką zmienilo nazwe z "Kino Kijów" na "Kijów Centrum" zainstalowało porjektory 3D i sprze do cyfrowego, przestrzennego dźwięku. W dodatku są to jedyne projektory 3D z cyfrową jakoscią! Nawet w IMAXIE jest analogowa jakosc! Wg mnie KIJÓW jest swietny...