Gdy wszedł ten film do kin myślałam, że to bedzie kiczowate. Mimo, że wystepuje tutaj Cage, ktorego b. lubie.
Przed chwila obejrzalam i musze stwierdzic, że się mylilam.
Na prawde swietny film. Można się pośmiać, jest wątek miłosny, świetna gra aktorow.
Gorąco polecam.
Przyjemny film, dobra gra, zabawne dialogi, przede wszystkim doskonałe efekty. Na 9 nie zasługuje ale solidna 7 :)
+ Nicolas Cage
+ efekty specjalne
+ zabawne momenty
+ fabuła
+ dziewczyna Dave'a
Miło się oglądało.
I te efekty dźwiękowe. Koncert na transformatorach tesli w dźwięku 5.1 jest fantastycznym przeżyciem ;)
Zgadzam się w 100% i jeszcze dodam że film duuużo by stracił gdyby nie Alfred Molina. Jego one linery i cięte riposty były naprawdę niezłe :) widać że grając w tym filmie świetnie bawił i zagrał to bez tzw. kija w tyłku. Do tego miał zabawnego przydupasa Drake'a, którego super zagrał Kebbell. Taki "mroczny sługa mrocznego pana" :D gdyby nie oni film nie byłby taki fajny. Byli chyba nawet lepsi niż Cage i Baruchel.
Typowa nastolatka. Dla takich jak ty, powinna być dostępna ocena filmu "11/10".
iest wontek miuosny wjenc film jest gjt!!!
Szatanie, widzisz i nie palisz.
sam kur.. jestes nastolatkiem. Ja sie juz do nich nie zaliczam. Film mi sie podobal i gowno ci do tego ;/
Bo to jest kiczowaty film, gdyby nie to, że leciał na canale + (o ile dobrze pamiętam) to raczej bym w ogóle tego nie obejrzał. Co by nie mówić, nie jest też najgorszy a więc moja ocena to 5/10.
Postanowiłam, że wszystkie filmy które oceniłam nisko, będę komentować, tłumacząc się dlaczego, stąd mój post: wielu może się wydawać że dobry aktor + efekty specjalne to musi być dobra mieszanka..no niestety nie w tym przypadku. może na moją ocenę wpłynął fakt, że oglądałam go po angielsku i niekiedy nie rozumiałam o czym rozmawiali, ale ogólnie pomysł nie taki zły, końcówka dość banalna, niezły podkład muzyczny. do obejrzenia jak się komuś nudzi w domu 4/10