Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125811
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Nie rozumiem jak można było wsadzić takiego aktora w rolę Dava. Ta jego dykcja, akcent i pajacowatosc powodowały, że co 10 minut musiałem zatrzymywać film i wmawiać sobie że wytrzymam do końca. Z innym aktorem film byłby 100x lepszy. Niech nawet nie myślą o sequelu z nim bo z sali kinowej oprócz ludzi będą wychodzić nawet operatorzy projektorów. To tyle w temacie.

użytkownik usunięty
matiszak

nie kojarze tego aktora?on grał ucznia?jeszli tak mogli w ogóle darować sobie ten motyw,jestem pewien że wtedy film dużo by zyskał.

Zgadzam sie, ten jego uczen to jakiś niewypał, zero emocji w tym filmie, robił mine typu "Mamo odrobie zadanie domowe pozniej", to popsulo caly efekt filmu.

ocenił(a) film na 5
rita93

W zupełności się z wami zgadzam. Od samego początku koleś grał mi na nerwach. Do tego jeszcze te pseudo śmieszne teksty w stylu: " -wejdź do kręgu... - moment, muszę się tylko wysikać... albo wytrzymam." Żenujące...

GrzelaSOAT

wszyscy powyzej maja rację, totalny shit, a gra niejakiego Jaya B. na poziomie aktorów z DLACZEGO JA , W-11, DETEKTYWI i innych gówien,pozdrowienia dla prawdziwych filmwebców