Taki utalentowany aktor gdzieś do leaving lasvegas a skończył jako amerykański kinowy samobójca kamikaze występując w najgorszych komercyjnych syfach jakie widział świat. Ostatnia dobra rola Joniego to było może Con Air. Ale też brakowało wodotrysku. Jony opanuj sie i porzuć te odmużdżacze wiem że dobrze ci płacą bo przyciągasz jak muchę słodkości widza ale zachowaj resztkę godności.
No "coty" a chociazby Pan życia i śmierci, Adaptacja (podwojna rola) czy Twierdza albo Miasto Aniołów. Bez niego by nie bylo tych filmow. To jest taki dobry aktor ze i do kiczow nawet pasuje.
A ja tam go lubię w każdym filmie ten aktor jest dobry i w filmach choć by takich jak Ghost Rider który pewne dla was jest kiczowaty bo wy oczywiście macie wysublimowany gust wielcy mądrzy znawcy kina to mi tak jak wielu ludziom się podoba tak filmy jak i aktor film 9/10 aktor tak samo 9/10.
Nietrafiony przykład, w Ghost Riderze Cage gra bardzo drętwo, co innego w dójce, do któej podszedł 'na luzie'. I nie wiem czemu wszystkich od razu nazywasz wielkimi znawcami kina. Ten film jest bardzo nijaki, lepiej obejrzeć sobie jakiś stary klasyk niż marnować czas na to coś.
Widziałem jakie filmy lubisz z lat 1940 szkoda, że nie za czasów bitwy pod grunwaldem haha."Nietrafiony przykład" Dlaczego bo ty tak mówisz?
To, że film jest z 1940 roku to o niczym nie świadczy głupi smarkaczu, ważne jest, czy film jest dobry. Oczywiście ktoś taki jak ty, wychowany na papce umysłowej, nie doceni dobrej sztuki, która wcale nie jest taka nudna.
Dobra, jednak nie kończę rozmowy bo ubaw jest przedni! Nie wiem co złęgo jest w lubieniu starych filmów?
"filmy starsze od najstarszych ludzi na ziemi!"
Są takie? xD
Raczej wątpię, dostarczyłeś mi sporo rozrywki i za to jestem ci wdzięczny xD
Nawet nie wiedziałeś, że mnie trollowałeś, dopóki ci tego nie powiedziałem xD
Umiesz czytać w myślach? błagam wymyśl coś prawdopodobnego nie ośmieszaj się bardziej ..
Specjalnie to zrobiłem bo widziałem po twoich wpisach, że jak zacznę głupia dyskusje to się nie oprzesz...
od teraz zawsze będziesz mi się kojarzył z durną dzidzią, która nie umie polemizować i ssie mocno swojego pciuka :)
Jeszcze ci się nie znudziło jej serio zajmij się czymś bo muszę odpisywać na te twoje durnoty.
Problem w tym, że ty musisz odpisywać na moje durnoty a ja na twoje nie. I kto tu kogo trolluje? Trololololololo!
Jak to nie musisz odpisywać na moje teksty przecież cały dzień mi odpisujesz :P hahahah
Teraz zacząłeś pisać jak przedszkolak takie teksty to do podstawki i kto tu na dzieciaka wychodzi hahaaha.Po za tym zdajesz sobie sprawę, że te głupoty piszemy cały dzień ? :P
Ja wcale nie siedzę cały dzień przed kompem, tylko od czasu do czasu siądę i popiszę z tobą, poćwiczymy składnię, ortografię, zmienimy pieluchę itp.
Poza tym ktoś kto ocenia AVP2, Ucznia czarnoksiężnika, Ghost Ridera na 7 i Transformery na 8 musi być nawet nie trollem ale idiotą. Wiec tak cię rozgryzłem dzieciaku ^^
Mnie rozgryzłeś ? dalej jesteś głupi o gustach się nie dyskutuje sam oceniasz jakieś idiotyczne gnioty na wysokie noty pff.
W jakim ty chorym świecie żyjesz. Czy dla ciebie każda dyskusja musi być zabawą? Powinni cię zamknąć w Arkham xD
Hehe dobra znudziło mi się to i tak do niczego nie prowadzi na razie bawcie się dobrze i nie dajcie się wciągać w gierki ludzi :P
Tak po za tym to z tym gówniarzem nie przesadzaj bo mam 33 lata po prostu miałem wolne i chciałem się po wydurniać dla zabawy cześć.
Czy mi sie wydaje czy chcesz zaczac wojne z ownerem?Z pewnoscia nie zdajesz sobie sprawy w co sie pakujesz.
Wojnę a co on ma armie ? haha bez jaj ja po prostu pisze głupoty on pisze i ja tak samo ale sensu to nie ma żadnego głupie pisanie bez sensu.Szkoda tylko że przez pisanie tych bzdur zniszczyliśmy cały temat...
Więcej nie będę się wdawał w bezsensowne dyskusje nie na temat kompletny bez sens.
Boje się bardzo aż się cały trzęsę najlepiej jak by zamknęli ten cały temat zdominowany przez trolle jego pokroju i niestety przeze mnie, niepotrzebnie pisałem poniosło mnie trochę.
I dobrze bo jestes bardzo niedobrym trollem,klucisz sie z ludzmi znajacych sie na filmach jak malo kto