PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661701}

Ugryź mnie!

Neposlusni
2014
5,5 704  oceny
5,5 10 1 704
Ugryź mnie!
powrót do forum filmu Ugryź mnie!

Trudno, żeby polscy widzowie dobrze oceniali Ugryź mnie!, jeśli większość krążących w sieci wersji polskojęzycznych, to wersje ocenzurowane - bez kluczowej sceny zbliżenia między bohaterami, bez której ciężko pojąć cały film!!! Po obejrzeniu wersji ocenzurowanej czułam się w pewnym sensie oszukana - tak jakbym zmarnowała prawie 2 godziny z życia na film, który zmusza widza do oczekiwania na coś oczywistego, co się ostatecznie nie dzieje. Dopiero odnalezienie brakującej sceny (na całe szczęście została wspomniana w jednej z recenzji), pozwoliło poskładać układankę w całość i przyznać Neposlusnym ocenę 7, zamiast 5. I po co komu ta cenzura? Młodszych widzów ten film i tak by nie zainteresował.

ocenił(a) film na 3
pimpa

Można coś bliżej tej wyciętej sceny np. źródło.

ocenił(a) film na 7
Nemiroff31

Obejrzyj wersję filmu z lektorem PL na cda, a potem wyszukaj na dailymotion "Neposlusni 2014 / Domaci film II. od II Deo" (oryginalna serbskojęzyczna wersja filmu, w dwóch częściach, część II). Porównaj moment 1:25:40 z wersji z cda (scena urwana), z momentem 34:20 w cz.II wersji oryginalnej na dailymotion (scena trwa dalej).

ocenił(a) film na 3
pimpa

Faktycznie cezura pełną gębą. Dzięki za odpowiedź.

pimpa

na cda jest już pełna wersja (z lektorem), zawiera scenę zbliżenia bohaterów