Naprawde swietne zwienczenie trylogii, oglada sie caly na jednym tchu. Jedynka oczywiscie IMO najlepsza, ale ultimatum daje rade, oj daje :)
W 100 procentach zgadzam się z założycielem tematu.Film jest rewelacyjny.Świetne efekty,muzyka i całkiem sprawna gra aktorska.Film nie wychodzi poza utarte przez poprzednie części schematy,ale naprawdę trzyma w napięciu od początku do końca.Nie została zmarnowana ani jedna minuta filmu-wszystko jest sprawnie nakręcone i trzyma się kupy.Ogólnie jeden z lepszych,o ile nie najlepszy film sensacyjny,jaki powstał w tym roku,przynajmniej według mnie.Naprawdę polecam tym,którzy już widzieli poprzednie części Bourne'a.Natomiast tym,którzy chcą zacząć od tej części,radziłbym najpierw obejrzeć dwie poprzednie,ponieważ można się nieźle pogubić(są retrospekcje,ale nie dają one zbyt klarownego zarysu fabuły całej trylogii).Ogólnie,POLECAM!
Pozdrawiam!
P.S Do,tych co już widzieli- wiecie,na co mi wygląda końcówka?;)
Przecież nie będę tutaj spoilerował,ale nie wiem jak to inaczej wyrazić.Chodzi mi po prostu o to że wygląda,jakby nie mieli skończyć na trylogii.Oczywiście głupio by było jakby zginął na końcu,no ale wiecie...
Do książek Ludluma się nie odnoszę,ponieważ żadnej nie przeczytałem i nie wiem jak ani gdzie się kończą:).
Pozdrawiam!