PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=188513}

Ultimatum Bourne'a

The Bourne Ultimatum
2007
7,7 183 tys. ocen
7,7 10 1 182842
7,6 29 krytyków
Ultimatum Bourne'a
powrót do forum filmu Ultimatum Bourne'a

4/10

ocenił(a) film na 3

Słaby, film polityczny- gdzie ścigają go on ucieka, rozwala auta aż wkońcu ucieka i wysocy rangą idą sieedzieć TAKA BAJECZKA, słabizna, po 10 min. wiedziałem jak film musi się skończyć- NIE POLECAM!

ocenił(a) film na 8
Fisher_7

Co za bzdura , jeden z lepszych filmów sensacyjnych tych lat a ty wystawiasz 4/10(choć ogólnie to dałeś 3) i zresztą twój gust jest dość specyficzny ponieważ Dead or Alive dałeś 7/10 a o Strzelcu to już nie wspomnę 10, no przecież to są herezje :P
Ja rozumiem że może film do ciebie nie trafił,zresztą gusta są różne zresztą, może pierw obejrzyj część 1 i 2.

ocenił(a) film na 10
Fisher_7

nie ma co się takim gościem przejmować..... niektóre jego oceny to faktycznie są śmieszne.... wbił się na forum... napacikał coś na klawiaturce co po wszystkich spłyneło i tyle...:D niech z tym żyje:)

ocenił(a) film na 10
Fisher_7

nie ma co się takim gościem przejmować..... niektóre jego oceny to faktycznie są śmieszne.... wbił się na forum... napacikał coś na klawiaturce co po wszystkich spłyneło i tyle...:D niech z tym żyje

ocenił(a) film na 9
christopher

Eeech...Fisher, na filmie nie znasz się kompletnie. To jeden z lepszych filmów akcji ostatnich lat.

ocenił(a) film na 9
robert_28

no nie wytrzymam,"...film polityczny,gdzie ścigają go ,on ucieka,rozwala auta,aż w końcu ucieka..." pomijając bełkotliwy tekst, czy ty człowieku oglądałeś normalnie film czy tylko na szybkim podglądzie?

ocenił(a) film na 9
Fisher_7

Myślę, że nie oglądałeś poprzednich części.
Ten film trzeba obejżec jako trylogię bo poszczególne części łączą się w całość. W moim rankingu
Tożsamość Bourne'a 9/10
Krucjata Bourne'a 8/10
Ultimatum Bourne'a 8/10

ocenił(a) film na 10
Fisher_7

jak ci się nie podobał to nara, a nie zaśmiecasz tą stronę ;/ ech ...brak mi słów ... FILM JEST GITESSSSSSS 10/10 !!!! :):)

Fisher_7

"po 10 min. wiedziałem jak film musi się skończyć" he:) ja po 10 minutach to wiedziałem ze muszę iść po Lays'y bo z nimi lepiej sie ogląda:)