Słaby, film polityczny- gdzie ścigają go on ucieka, rozwala auta aż wkońcu ucieka i wysocy rangą idą sieedzieć TAKA BAJECZKA, słabizna, po 10 min. wiedziałem jak film musi się skończyć- NIE POLECAM!
Co za bzdura , jeden z lepszych filmów sensacyjnych tych lat a ty wystawiasz 4/10(choć ogólnie to dałeś 3) i zresztą twój gust jest dość specyficzny ponieważ Dead or Alive dałeś 7/10 a o Strzelcu to już nie wspomnę 10, no przecież to są herezje :P
Ja rozumiem że może film do ciebie nie trafił,zresztą gusta są różne zresztą, może pierw obejrzyj część 1 i 2.
nie ma co się takim gościem przejmować..... niektóre jego oceny to faktycznie są śmieszne.... wbił się na forum... napacikał coś na klawiaturce co po wszystkich spłyneło i tyle...:D niech z tym żyje:)
nie ma co się takim gościem przejmować..... niektóre jego oceny to faktycznie są śmieszne.... wbił się na forum... napacikał coś na klawiaturce co po wszystkich spłyneło i tyle...:D niech z tym żyje
Eeech...Fisher, na filmie nie znasz się kompletnie. To jeden z lepszych filmów akcji ostatnich lat.
no nie wytrzymam,"...film polityczny,gdzie ścigają go ,on ucieka,rozwala auta,aż w końcu ucieka..." pomijając bełkotliwy tekst, czy ty człowieku oglądałeś normalnie film czy tylko na szybkim podglądzie?
Myślę, że nie oglądałeś poprzednich części.
Ten film trzeba obejżec jako trylogię bo poszczególne części łączą się w całość. W moim rankingu
Tożsamość Bourne'a 9/10
Krucjata Bourne'a 8/10
Ultimatum Bourne'a 8/10
jak ci się nie podobał to nara, a nie zaśmiecasz tą stronę ;/ ech ...brak mi słów ... FILM JEST GITESSSSSSS 10/10 !!!! :):)