PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=188513}

Ultimatum Bourne'a

The Bourne Ultimatum
2007
7,7 183 tys. ocen
7,7 10 1 182525
7,5 35 krytyków
Ultimatum Bourne'a
powrót do forum filmu Ultimatum Bourne'a

wlasnie wrocilem z kina i film ogolnie ok nieprzerwana akcja i ciekawe zwroty akcji momentami nie racjonalny ale to bylo na drugim miejscu w tym filmie

ocenił(a) film na 10
piotrk82

Ciekawe jak niby ogladales ten film w kinie jak premiera w Polsce 7 wrzesnia.
Mogłeś co najwyżej oglądać DVDscr czyli to co wszyscy którzy sie wypowiadają a poza tym film zasługuje na note 9/10 bo lepszego w tym roku nie widziałem dotychczas...

mati9833

kolego zobacz kiedy była premiera na świecie jestem w anglii jak myślisz czy ten film już tu grają ? dwa dni temu była premiera w kinach odeon i vue (uk) sprawdź na www

ocenił(a) film na 9
piotrk82

ta twoja nota 5/10 to chyba z d... wzieta nawet go nie widziales moge sie zalozyc!!! lepszego filmu szpiegowskiego nie widzialem!!!!!!

xus

może i jest to najlepszy film szpiegowski ale chyba mam prawo do swojej oceny ? i jest nią 5/10

ocenił(a) film na 8
piotrk82

heh, pk82 nie wdawaj się w dyskusję z resztą bo za wszelką cenę będą Ci chcieli wmówić, że nie masz racji :), mi film się podobał i to bardzo, zadowolił mnie fakt, że mają powstać kolejne części.

ocenił(a) film na 9
Nagashi

Film to fajne przeniesienie akcji książki w dzisiejsze realia ale bez przesady- kolejne czesci to juz za duzo zarowno w przypadku ksiazek (w koncu to trylogia miala byc a bohater w 4-tej czesci to dziadzio juz :) ) jak i filmo to moje zdanie.

użytkownik usunięty
xus

uwielbiam takie odpowiedzi. nigdy nie spotkałeś tego człowieka, ale wiesz lepiej co zrobił a czego nie :D

jednego nie mogę pojąć. coś się komuś podoba - ok, tak mają wszyscy.
coś komuś może się nie podobać - ok, tak też mają wszyscy.
jednak, jak tych dwóch ktosiów (którzy stoją po przeciwnych stronach) spotka się w jednym, wirtualnym miejscu to można zauważyć, że przestaje być oceniany/komentowany film (na późniejszym etapie dyskusji), tylko osoby konfliktu. te wszystkie osobiste wojaże... po co to?

ludzie, nie bierzcie tego tak do siebie, jakby to było Wasze dzieło :)

pozdrawiam... i czekam na kolejne perełki w stylu xus'a

co do samego filmu - mi się podobał, jeśli miałbym ocenić to dałbym 8/10
świetne kino rozrywkowe, pomijając braku logiki - nieśmiertelny bohater w wyniku pokaźnego wypadku wyszedł cało tylko z 2 zadrapaniami :D no cóż...
kino rozrywkowe