Jakos ta cala organizacja i mnogosc izraelskich nazwisk w grupach trzymajacych wladze przwyodzi na mysl grupe Bilderberga. Kto nie wie o czym pisze niech lepiej przeczyta jak jestesmy sterowani...i to z usmiechem idioty na twarzy.
bla bla bla pierdu sierdu
w szkole to się trza uczyć, podręczniki i lektury czytać, a nie łykać szmatławe teorie zakompleksionych przygłupów i na starość narzekać, że nic się nie osiągnęło z winy wszechpotężnych żydowsko-masońskich korporacji.
jeśli nic innego nie potrafisz to bierz się za łopatę, albo psie kupy z trawników zbieraj.
CZyli z gory moge zalozyc, ze objetosc twojego mozgu nie przekracza
objetosci orzecha laskowego, dajesz wiare we wszystko co ci powiedza i
jak Tomasz Lis w rozmowie Z Obama rzuci,ze gotowane gowno jest dobre na
watrobe to do konca zycie bedziesz zarl gotowane gowno. Niestety, przez
polglowkow jak ty cierpia inni. Polecam film "Idiokracja", powinien ci
sie spodobac bo jest o takich ludziach jak ty.Mysl glabie, MYSL!!!
tak, tak - światem rządzą tajne syjonistyczne stowarzyszenia :]
jakie to więc szczęście, że najwyraźniej do niego należę, bo żyje mi się dobrze, nie muszę narzekać i zwalać odpowiedzialności za własną nieudaczność na wszystkich dookoła.
O Wielki Myślicielu, otworzyłeś mi oczy na Prawdę!
od dziś zamiast Lisa, łże-elit i wykształciuchów będę słuchał tylko Twoich mądrości.
chwalmy ojca derektora i braci bliźniaków, niech nas prowadzą ku świetlanej przyszłości.
amen.
Skoncz juz moze, bo z kazdym komentarzem robisz z siebie jeszcze
wiekszego polglowka. Ja tego zmienial nie bede, nie potrafisz myslec
samodzielnie wiec niech to robia za ciebie inni prozny, pozbawiony
wlasnego zdania szaraku. Takimi jak ty mozna latwo sterowac, bo jestes
jednym z tych, ktorzy mysl ,ze mleko robi sie w fabryce, bo po co ci
wiedziec skad naprawde pochodzi.Po co w ogole nad czym kolwiek sie
zastanawiac? Wedlug takich jak ty najlepiej nie widziec nic co siega
dalej niz czubek wlasnego nosa, przezyc zycie dbajac tylko o siebie nie
przemysliwujac niczego czego zgelbianie zajmie wiecej niz 20 sekund. Zyj
jak chcesz, kogo to obchodzi. Musisz wiedziec tylko, ze przez ludzi
myslacych w ten sposob co ty, takich z plytkim swiatopogladem, jest na
swiecie tak jak jest...ale ze ciebie to nie obchodzi, coz, nie jestes
sam. A jesli chodzi o moje prywatne zycie to mnie wiedzie sie dobrze i
na nic nie narzekam.Wszystko jest OK. Mam znajomych, ktorzy sa
inteligentni i nie musze im wiele wyjasniac jesli chodzi o moj
swiatopoglad.
Widzę że u Ciebie myślenie samodzielne oznacza zaledwie dziecinną kontestację :D No cóż, zapomniałem że wam nikt nie wmówi że czarne jest czarne, a białe białe ;D
Mam nadzieję że 88 w Twoim nicku oznacza rok urodzenia - w takim razie jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem, a zatem informuję Cię że każdy przechodzi przez okres takiego głupkowatego buntu. Na szczęście z tego się wyrasta. Zazwyczaj.
Zadałem sobie trud sprawdzenia co piszesz na innych forach filmwebu i z tego co widzę na każdym kroku jesteś wyszydzany przez innych - to już nic dziwnego że musiałeś przyjąć ochronną skorupę "sam przeciw wszystkim" - "nie znacie się", "nie rozumiecie", "nie umiecie samodzielnie myśleć", "tylko ja wiem skąd bierze się mleko" ;)))
Zaiste, cóż za wyszukany światopogląd ;p
Dobrze w tej sytuacji, że masz inteligentnych znajomych - jest nadzieja, że podchodzą z wyrozumiałą pobłażliwością do Twoich wydumanych mądrości i nie pognębią Cię do ostatka. Tego przecież byśmy nie chcieli.
"Przemyśliwuj" zatem nadal, może wreszcie coś się z tego sensownego urodzi.
pozdrawiam Cię mój piękny chłopcze.
Dziwny z ciebie osobnik. Taki uparty osiol, nie pomysli ale zrobi. Jestes do bolu zwykly. Jak kon, klapki na oczy i niech sie dzieje co chce, byle siana bylo pod dostatkiem. Nie bede cie przekonywal bo jestes niereformowalny, moze jestes po prostu starszym czlowiekiem, ktory wylaczyl juz myslenie i chce w spokoju dokonac zywota, nie zawracajac sobie glowy zadnym problemem wykraczajacym poza 4 sciany domu. To twoje zycie i rob co chcesz.
Dalej. Skoro twoja odpowiedzia na moj komentarz jest propozycja zbierania kup z trawnika, palniety ni w krzyz ni w oko, to w sumie nie ma co sie dziwic, ze podoba ci sie jak kilku do ciebie podobnych przezywa mnie od idiotow bo nie spodobal mi sie film, ktory oni lubia. Mozna i tak, bycie prymitywnym i chamskim zawsze bylo dobra taktyka w dyskusji jesli nie mialo sie za wiele do powiedzenia. I najgorsze jest to, ze was jest duzo, takich forumowych chamow, ktorzy umieja tylko sprzezywac i zjechac od najgorszych bo nie potrafia sklecic kilku madrych zdan. Nie wydaje ci sie, ze to takie proste, wyszydzic kogos bez najmniejszej proby podjecia inteigentnej dyskusji?
No i na koniec, pytanie do ciebie, czy nie warto myslec?, przeciez od tego masz glowe, nie uzywasz jej w odpowiedni sposob ale moze moj tekst cos zmieni. W ogole to o czym ty rozmawiasz ze znajomymi? Rozmawiacie na temat wyborow w Stanach, a ty mowisz:"mnie to nie interesuje...tylko moje dobro sie liczy" i na tym konczysz dyskusje? A jak ktos z nich nazwie cie ignorantem to kazesz mu wracac do lopaty? Jesli tak to o ile jakis znajomy ci pozostal to gratuluje mu wyrozumialosci i dobroci, oby wiecej takich ludzi.
Tak, tak, tak...
- ja jestem zwykły, pospolity, niereformowalny i mam klapki na oczach, Ty jesteś nietuzinkowy, niezwykły, nieszablonowy i co najgorsze - w tej swojej wywyższonej mądrości tak cholernie osamotniony, z góry spoglądasz łaskawym okiem na nas maluczkich,
- ja myślę o sobie i martwię się tylko swoim losem, Ty jesteś "Chrystusem narodów", z troską pochylasz się nad każdym problemem tego świata,
- ja jestem prymitywny i chamski, Ty - światły, oczytany, wrażliwy, uduchowiony, kulturalny i przepojony dobrem - dobro to emanuje wszak z Twoich postów, stylu wypowiedzi, sposobu zwracania się do innych, tu o żadnej pomyłce mowy być nie może :P
I jakże wspaniałomyślne z Twej strony, o Mistrzu, że starasz się przekonać mnie do "samodzielnego" myślenia - jak rozumiem to nastąpi wtedy, kiedy zacznę Ci we wszystkim potakiwać :p :p
"przeciez od tego masz glowe, nie uzywasz jej w odpowiedni sposob ale moze moj tekst cos zmieni."
No przejaja :) Jesteś doprawdy paradnym sowizdrzałem ;D
Ale tak, zmienił - zacząłem się zastanawiać skąd się biorą takie Fraglesy jak Ty...
O jakże łatwo dałeś się chłopcze zmanipulować określonym siłom i zamiast samodzielnie myśleć powtarzasz ich chore, napuszone i nienawistne rojenia...
:))
I nie pocieszaj się niezbyt rozgarnięty koleżko - z tego co widzę, to nie dlatego polewają sobie ludziska z Ciebie, bo nie lubisz filmów, które się im podobają, tylko z powodu tandetnych przekazów, które zawierają Twoje posty. Klecisz te swoje przymulone dyrdymały ku ogólnej radości gawiedzi i jeszcze zdziwiony jesteś z czego rechoczą.
Ale dam Ci już spokój, już więcej nie męczę, nie zmuszam Twego umęczonego organu do tak ciężkiego myślenia, bo zaczynam się obawiać czyś aby na pewno w pełni zrównoważony. I że kiedyś w przypływie szału złapiesz siekierę i wymordujesz połowę miasta, bo "się z Ciebie naśmiewali, wyszydzali i palcami wytykali" :|
moja rada - zażywaj walerianę :)
"a zatem informuję Cię że każdy przechodzi przez okres takiego głupkowatego buntu"
Świadomość żydowskiej dominacji na świecie nie jest przejawem buntu. A wiedzę należy czerpać nie tylko z podręczników szkolnych :)
Powaznie sie zastanawiam czy potrafisz odpowiednio odebrac to co ja do ciebie pisze. Wciskasz mi jakies niestworzone kity, ktorych nigdy nie napisalem, jak namawianie cie do przytakiwania moim pogladam, moja chec biegania siekiera.Co jest? Widzisz wiecej slow niz ja napisalem? Nie moge zrozumiec tez dlaczego uwazasz prymitywne i chamskie wpisy za sposob wyrazania rozbawienia. Na dodatek dyskusja w twoim wykonaniu to wysmiewanie i obrazanie oponenta. Gdzies ty sie uchowal, taki dziwolag? Zamknij sie na swiat, czerp wiedze z Faktu i Wikipedii i daj mi swiety spokoj. Po co zaczynasz dyskusje? Zeby zaraz mnie sprzezywac i powypisywac jakies madrosci rodem z zebrania kolka chlopow malorolnych z Parzymiechow? Wszystko co dla ciebie nie jest zrozumiale i trzeba dociekac, samemu sprawdzic jest glupie i na pewno mowi to wariat? Chlopie, idz do ludzi, porozmawiaj, dowiedz sie,ze mozg jest od tego zeby myslec a nie odbierac bodzce z telewizora. Zabolalo cie, ze cie rozgryzlem po trzech wpisach na forum? Najlepiej idz "poganiac mula" czy co ty tam robisz:) albo czep sie jakichs dzieciakow na "Madagaskarze" albo "Shreku". Tam bedziecie sie mogli przezywac do woli z reszta forumowych dziwolagow.
widzę, że się jakaś kłótnia tutaj odbyła. Cóż mogę dodać od siebie - z
jednej strony przesadny 'spiskowiec' z drugiej przesadny 'racjonalista'.
radykalizm nigdy nie jest rozsądny. proponuję 'spiskowcowi' żeby
bardziej starał się patrzeć krytycznie na spiskowe teorie a nie dawać im
wszystkim wiary, i nie wczuwać się tak, a panu 'racjonaliscie' żeby
zastanowić się czy na pewno wszystko jest na świecie tak pięknie
poukładane, czy wyborcza zawsze mówi prawdę, czy magnatom naftowym nie
zależy na wzroście cen ropy i nie dopuszczaniu do rozpowszechnienia
energii odnawialnej, czemu służy liga przeciwko zniesławieniom i czemu
dwóch ostatnich prezesów FEDu to Żydzi i czemu w radzie FEDu jest tylko
jedna kobieta nie-żydówka a reszta to przedstawiciele tego narodu.
także 'spiskowcu' nie wczuwaj się tak i bądź krytyczny (zważ, że sam
najprawdopodobniej zgadzam się z twoimi wieloma poglądami, ale irytuje
mnie twoja zaciekłość, przez Ciebie m.in. 'racjonaliści' wyrabiają sobie
takie zdanie o 'teoriach spiskowych' zamiast spokojnie podawać
materiały, argumenty to tylko emanujesz frustracją i agresją), a
'racjonalisto' korzystaj z internetu, miej otwarty umysł jest tyle
ciekawych materiałów na necie, które jednak pokazują, że wiele 'teorii
spiskowych' ma pokrycie w praktyce i nie bądź takim zarozumialcem, który
myśli, że jak szkiełko obejrzy, wybiórczą przeczyta to wszystkie rozumy
pozjadał na świecie. trochę pokory.
peace&love ziomki