PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=188513}

Ultimatum Bourne'a

The Bourne Ultimatum
2007
7,7 183 tys. ocen
7,7 10 1 182842
7,6 29 krytyków
Ultimatum Bourne'a
powrót do forum filmu Ultimatum Bourne'a

Polecam wszystkim każdą część.Bourne wymiata!!!!

tomasz00754

Mi tego nie musisz mówić hehe :) Każdy wie że to jest świetny film.

ocenił(a) film na 10
paulina415

Zajebiste filmy. Wszystkie trzy są rewelacyjne,ale "Ultimatum" jest chyba spośród nich najlepsze. U mnie ma zasłużone 10/10.

ocenił(a) film na 7
tomasz00754

Cała trylogia jest zajebista jeśli mówisz o książkach. A te nowe filmy są o kant dupy rozbić. No ale jak ktoś nie zna pierwowzoru to może się zachwycać. :/

ocenił(a) film na 9
Qrchac

wklejam twój text z profilu:

"Kocham kino i filmy. Nie ma dla mnie znaczenia jakiego gatunku jest film, byle był dobry i spełniał moje oczekiwania. Jeśli nie da się go zaszufladkować w jednym gatunku tym lepiej. Przekrój od idiotycznych komedii po filmy psychologiczne.

Rzadko udzielam się na forum FW bo nie lubię chamstwa a niestety większość tematów to nie dyskusja o filmach a obrzucanie się błotem i wyzwiskami. Nie tak powinno się dyskutować o filmach. To, że ktoś nie zgadza się z czyjąś opinią nie oznacza, że może po nim jechać. Powinno się o tym pamiętać i potrafić uszanować gusta innych."

ocenił(a) film na 7
P_A_W_E_L

Tak wiem co mam w profilu i jakoś nie obrzucam błotem ludzi. Może rozwinę swoją wypowiedź. Moje podejście do tego filmu jest też związane z poprzednią ekranizacją z Richardem Chamberlainem, która pokazuje, że można nakręcić tą serię dość wiernie w porównaniu z książką. Ta nowa wersja po prostu zbyt odbiega od poprzednika. To podobnie jak nowa ekranizacja Planety Małp, która nawet się nie umywa do pierwowzoru.

tomasz00754

bardzo mi pasuje ten pan to tej roli. Przyjemnie się ogląda. Matt jest dobrym aktorem. NIe zniszczył kariery jak jego kumpel grająć w poppapkach. pozro

ocenił(a) film na 10
Alienpfk

Trylogia Bournea to najlepsze kino szpiegowskie jakie można sobie wyobrazić. Sposób realizacji (montaż, muzyka, niemal 100% realizmu)każdą oceniam na 10/10.