Film dobry,momentami świetny,akcja zaskakująca,pełna zwrotów,bohater faktycznie walczy o życie i mało nie ginie...Oj dzieje się,dzieje!
Więcej takich sensacji!Szkoda że w drugiej części/poprzedni film z tej serii/zabili mu sympatyczną dziewczynę...Ta część jest najlepsza,później pierwsza i na końcu druga,czekam na czwórkę!
Taak też się nie moge doczekać. A jeśli chodzi o książki to 4 częsci nie napsiał już niestety Robert Ludlum a ona podobno jest o wiele słabsza niż trylogia ale mam nadzieję że to nie wpłynie na film:)
To oficjalna wiadomość, która jakiś czas temu pojawiła się na filmwebie:
Kolejny film o Bournie nie będzie na podstawie 4 książki. Twórcy filmu stwierdzili, bardzo mądrze, że nie jest to samo, nie jest to Ludlum. Nowy film będzie stworzony na podstawie ich własnego pomysłu. Ciekawe, czy będzie ich stać na coś równie porządnego.
Pozdrawiam=)
O świetnie. Mam nadzieje że im to wyjdzie no ale zobaczymy w każdym razie dzięki za info!:)
będzie stac, czytałem Bourne'a Ludluma i filmy mają z książkami baaaardzo mało wspólnego, większość tego co widzimy na ekranie to pomysły scenarzystów, więc spoko, dadzą radę z kolejną częscią:)
Dla mnie 8/10. Na prawde swietny film. Najlepszy z calej trojki. Malo jest juz takich filmow.