PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=188513}

Ultimatum Bourne'a

The Bourne Ultimatum
2007
7,7 183 tys. ocen
7,7 10 1 182842
7,6 29 krytyków
Ultimatum Bourne'a
powrót do forum filmu Ultimatum Bourne'a

Universal właśnie rozważa ekranizację ciągu dalszego na podstawie książek Erica van Lustbader'a czyli wyżej wymienionych tytułów. Można dodać, że za podstawę tych książek służyły notatki Roberta Ludlum'a. (Zresztą jak gdzieś wyczytałem podobnie było ze słynną trylogią. Jednak nie jestem znawcą tematu i nie będę się rozpisywał na ten temat.) Nie mniej jednak decyzja Universal będzie zależna od sukcesu kasowego "Ultimatum Bourne'a" (tym mam nadzieję nie powinniśmy się martwić :) oraz zgodą Matta Damon'a. Jednak główny aktor już wyraził się dość jasno mówiąc, żen ie ma nic przeciwko temu i na pewno będzie zainteresowany rolą. Jeżeli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej ze kontynuacją świetnej trylogii jeżeli oczywiście jej nie skopią jak potrafią to czynić osobistości Hollywood. A jakie wy macie zdanie na ten temat? Pozdrawiam fanów Jasona Bourne'a. :)

ocenił(a) film na 9
swan_2

ja też mam nadzieję że powstaną przynajmniej jeszcze dwa filmy,a jeśli będą równie dobre co dotychczasowe,może pomyślą nad następnymi ;-)

ocenił(a) film na 8
swan_2

Nie mam nic przeciwko - wystarczy przypomnieć sobie ile juz Bondów było :) - każdy był w miarę dobry