PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=188513}

Ultimatum Bourne'a

The Bourne Ultimatum
2007
7,7 183 tys. ocen
7,7 10 1 182842
7,6 29 krytyków
Ultimatum Bourne'a
powrót do forum filmu Ultimatum Bourne'a

"Dziedzictwo Bourne'a" i "Zdrada Bourne'a" to następne tytuły filmów które prawdopodobnie pojawią się na ekranach (uzależnione jest to od sukcesu Ultimatum). Kto jest ZA proszę o wpis (ja jak najbardziej), przeciwników (krytyków) kontynuacji jest zapewne też trochę (ze względu na to że zbytnio odbiega od książki ale nie o to w tym filmie chodzi!!!).

knrd2

jestem za kontynuacją

ocenił(a) film na 8
knrd2

Jestem przeciw nowe części nie pisał już Robert Ludlum i są moim zdaniem znacznie słabsze. Dużo nielogiczności ale za to więcej akcji ale to już nie to samo co u Ludluma.

ocenił(a) film na 9
jetli22

ale to nie o to chodzi, potrzebne są nowe tytuły do nowych filmów, które są zresztą niesamowite a poprzednie części mają mało wspólnego z książkami. Tu chodzi tylko o FILM!!!

ocenił(a) film na 10
knrd2

Własnie chodzi żeby powstal nowy film niewazne ze nie wspolny z ksiazką, ale mial taki tytol dziedzictwo, ultimatum rewelacja!

knrd2

Jestem oczywiście za, chociaż akurat tych książek już nie miałem okazji czytać. Co nie zmienia faktu, że liczę na kontynuacje :)

knrd2

Fajnie by było gdyby nakręcili kolejne części. Ultimatum Bourne'a co prawda jeszcze nie oglądałam ale już nie długo.

ocenił(a) film na 10
paulina415

Pewnie,że jestem "za". Bourne jest tysiące razy ciekawszy i lepszy niż Bond. Chcę,by powstała następna część. Ba. Niech powstaje jak najwięcej. Przecież każda następna jest lepsza od poprzedniej.