"Dziedzictwo Bourne'a" i "Zdrada Bourne'a" to następne tytuły filmów które prawdopodobnie pojawią się na ekranach (uzależnione jest to od sukcesu Ultimatum). Kto jest ZA proszę o wpis (ja jak najbardziej), przeciwników (krytyków) kontynuacji jest zapewne też trochę (ze względu na to że zbytnio odbiega od książki ale nie o to w tym filmie chodzi!!!).
Jestem przeciw nowe części nie pisał już Robert Ludlum i są moim zdaniem znacznie słabsze. Dużo nielogiczności ale za to więcej akcji ale to już nie to samo co u Ludluma.
ale to nie o to chodzi, potrzebne są nowe tytuły do nowych filmów, które są zresztą niesamowite a poprzednie części mają mało wspólnego z książkami. Tu chodzi tylko o FILM!!!
Własnie chodzi żeby powstal nowy film niewazne ze nie wspolny z ksiazką, ale mial taki tytol dziedzictwo, ultimatum rewelacja!
Jestem oczywiście za, chociaż akurat tych książek już nie miałem okazji czytać. Co nie zmienia faktu, że liczę na kontynuacje :)
Fajnie by było gdyby nakręcili kolejne części. Ultimatum Bourne'a co prawda jeszcze nie oglądałam ale już nie długo.