PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=188513}

Ultimatum Bourne'a

The Bourne Ultimatum
2007
7,7 183 tys. ocen
7,7 10 1 182525
7,5 35 krytyków
Ultimatum Bourne'a
powrót do forum filmu Ultimatum Bourne'a

zawiedziony

ocenił(a) film na 3

A mnie zawiodl ten film. Dalem mu 3/10. Film niby ciekawy, moze i niezla fabula, ale sama aranzacja filmu i jego nakrecenie sa beznadziejne! Sceney walki malo realistyczne (juz dawno by sie pozabijali), wyscigi podobnie, jakosc dziwnie mu sie udawalo uciec. Poza tym, scigali sie na pieszo we 3 chyba z 15min, bez sensu. Na koniec tez (juz wiecej nic nie pisze), jak skakal z dachu, niby go zastrzelil, niewazne, przeciez mogl nie trafic, ale jak skoczyl do wody z 10 pietra, to taki skok do wody, to jak porzadne uderzenie o beton, a on byl tylko w "szoku"? Porazka.
Dobrze, ze nie poszedlem na to do kina, choc przyznam szczerze, ze wczesniejsze wersje bardzo mi sie podobaly, ale ta nie, zle nakrecona.

kempes84

przydałoby ci się przy oglądaniu tego typu filmów trochę przmyrużenia oka

ocenił(a) film na 10
chuckydoll

Pokaż mi teraz filmy gdzie coś jest realistycznego! Tutaj chodziło o to żeby film był ciekawy i wywiązali sie z tego w stopniu celującym! We wszystkich filmach piorom sie po ryjach przez 20 min a tutaj nawet nie było tak dużo uderzeń w gębę!Pooglądaj filmy z van dammem albo norrisem
Tych to leją pół filmu a i tak żyją!! według mnie twoja ocena jest niesłuszna!!!

ocenił(a) film na 9
kempes84

Tiaa... mało realistyczne? A pewnie waść Die Hard 4.0 oglądał i się podobało? A tam ta cała akcja Wyprzedaży po pożarze to realistyczna była? A realistyczne było to, że F-35 nie rozwalił byle ciężarówki i do tego został skasowany? A co do tego skoku do wody to też zależy JAK skoczył ;-)
Pewnych filmów nie wolno oglądać na serio bo wtedy wychodzi nie wiadomo co. Koronnym przykładem przecież jest Crank. Potraktuj to jako film sensacyjny a wyjdzie dno i metr mułu, potraktuj jako komedię sensacyjną i śmiejesz się do łez.