Idealnie przedstawia dzisiejszy świat - świat tolerancji w którym czarny jest stawiany na równy z Białym...gośc zabił dwie osoby, i co? i nic, zero, typowa obojętność - żenujące i wołające o pomstę!
Tak, jestem rasistą i jestem z tego DUMNY, lecz ten film skomentowałem z jednego powodu, dlatego iż jak wcześniej wspomniałem - idealnie ukazuje do pewnego momentu naszą CHORĄ "tolerancję".
Jesteś też debilem, ale tym się tak ochoczo nie chwalisz.
Ale zostawmy to- ciekawi mnie jedno- jesteś dumnym rasistą, rozumiem zatem, że z przyjemnością przyjmujesz np. niemiecki rasizm skierowany w stronę Polaków, ciesząc się jak dziecko z każdego żartu o polskich złodziejach samochodów i wspominek jak to było dobrze w trakcie wojny kiedy polaczki robił u bauera, zadowalając się tym, że w tej 'rasowej drabinie' są jeszcze niższe rasy od nas (pewnie czarni i cyganie)??
"Jesteś też debilem, ale tym się tak ochoczo nie chwalisz." - haha, dobre, dobre :D i racja.
A MagicusCaligula nie zrozumiał chyba, że "czarny" wcale nie zabił kobiety, tylko to był wypadek sprowokowany z resztą przez jej męża. Zabójstwo policjanta było natomiast w afekcie, ale faktycznie doskonale opisuje nasz świat - czarnoskórzy dyskryminowani są przez fakt bycia czarnoskórymi, a z dyskryminacji bierze się przemoc, która kiedy eskaluje, to wtedy są faktycznie winni - i już biali mają swoje potwierdzenie jaki to ten czarny jest zły - a że sami go sprowokowali, to już się nie pamięta...
Agresywny czarny debil był od początku i zwyczajnie prorokował wszystkich wyzywał od kobiety od białych dziwek rasista pieprzony, tobie tolerancja już padła na mózg słaby człowieczku wiesz kto jest największym rasista czarny. Ty też na blm klękasz przed murzynami może zone im tez oddajesz. Rasizm nie jest zły wytłumaczyłbym ci dlaczego ale nie pojmiesz.