jedyne co mnie zaciekawiło to końcówka ... mysle ze dla samego konca filmu .. mozna go obejrzec ! ...
Tak jest, przewijac niepotrzebne dluzyzny, obejrzec koncowke i... starczy :). Mysle ze zapomnicie o filmie dosc szybko, jednak trzeba przyznac, ze pomysl finalowy nie byl ani naciagany. ani oklepany. Pozdrawiam!
100% zgodności tkankowej!:) Film strasznie słaby- ani fabuły, ani akcji, ani nawet namiastki aktorstwa... Faktycznie- jednye co jest warter obejżenia, to 5 minut koncówki. poza tym nie warto. No, chyba, że ktoś jesteś zdesperowany, albo znudzony. Ja byłem...
i obysmy, bazujac na udanych kilku minutach koncowki, nie doczekali sie drugiej czesci!! to bedzie dopiero nuda! ;)
Dokładnie tak ogladalem, przynajmniej od polowy. Pomysl na zakonczenie jest owszem ciekawy ale samo wykonanie jest jak reszta filmu - cienkie (wszyscy stoja, telepia sie i kazdy bez wyjatku trzyma swoja torbe, bezsensu)
I dlaczego ten film ma taka wysoka ocene? Kpina. Dalem 1 zeby to troche zrownowazyc, zaluje ze sie za niego wzialem, strata czasu.