PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=392494}
6,9 4,4 tys. ocen
6,9 10 1 4391
Upadłe anioły
powrót do forum filmu Upadłe anioły

Witam. Prosiłbym o krótki opis i ocenę tego serialu. Ogólenie jestem fanem seriali sci-fi ("Heroes", "Supernatural", "4400" itp).
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
kuros_k

Serial opowiada o chlopaku, ktory wlasnie konczy 18 lat i zaczyna sie z nim "cos dziac" :) dzieki pewnemu menelowi/aniołowi uswiadamia sobie, ze jest potomkiem upadłego anioła, przepowiadanym przez wieki "wybawicielem". serial naprawde ciekawy, polecam :)

ocenił(a) film na 7
daras222

Właśnnie oglądnąłem pierwszy odcienek i bardzo mi się spodobał (troche długie ale dobre). Uwielbiam filmy Religijne + Sci-Fic (jak Constantine). Myślę że miło spędzę czas przy tym serialu.
Pozdr

kuros_k

Ja juz obejrzałem wszystkie trzy częsci, serialik jest świetny. Czekam na nastepne części, ale nie bardzo wiem kiedy sie pojawią. Czy ktoś ma szersze informacje na ten temat? Moim zdaniem to były tylko trzy, ale mam nadzieję że się mylę!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Krzysiek_71

Z tego co wiem to były tylko 3, ale za to są świetne. Oglądałam wszystkie i żałuje że nie ma więcej.

Benihime

To był jednorazowy(3-odcinkowy)sezon. Niestety, nie będzie więcej odcinków.

ocenił(a) film na 7
racekk

wiecej by bylo naciagane a tak jest dobrze. Fajna tematyka o upadłych aniołach żadko sie zdarza/film serial tylko ostanio jeszcze HEX sie pojawil ;)

daras222

zgadzam sie co do serialu...jestem dopiero po 1 odcinku ale naprawde spodobal mi sie i nie zaprzestane tylko na tym jednym ;] mozna byloby sie przyczepic co do niektorych dialogow i efektow ale w porownaniu z reszta to jest igla w stogu bardzo dobrego siana ;]

ocenił(a) film na 10
kuros_k

Jest całkiem wpożadku =) z miło ochota zobaczyłem kolejne odcinki, tak naprawde byłem ciekawy zakończenia ale własnie to jest najlepsze w serialach. Szczeze mowiac nie jestem zwolennikiem mini seriali ale ten okazał sie wspaniały :)

ocenił(a) film na 7
suchar

słuchajcie, mam pytanie: dzisiaj na Polsacie leciał ten serial i się właśnie zastanawiam, czy to był jeden odcinek, czy połączyli wszystkie i zrobili z tego film? skończyło się na tym, że główny bohater odszedł z tym aniołem, który ma go chronić i powiedzial, że jego przeznaczenie się zmieniło. proszę o odpowiedź :)

nathalie_paradis

właśnie zastanawiam się nad tym samym, ale wydaje mi się że to był właśnie 1 odc. no cóż, poczekamy do następnej soboty ;-)

ocenił(a) film na 7
may_lee

fajnie by było ;) bo tak właściwie jeszcze nie zdążył nikogo 'odkupić' oprócz tego dziadka... przekonamy się

nathalie_paradis

Właśnie ja też się nad tym zastanawiałam... W ogóle bardzo fajne to było... siedziałam przed TV jak zaczarowana ;P
Zna ktoś piosenki z tego filmu? Bo strasznie mi się spodobały.

ocenił(a) film na 8
Elsanka

baaardzo mi się film podobał:)) Tez się zastanawiam...Mam nadzieję że to była tylko jedna część i że wyemitują inne:P Ale zobaczymy...

Krasko1

Znalazłam na internecie, że to dopiero była pierwsza część. Ja youtubie można znaleźć trailer wpisując w wyszukiwarce "The Fallen" ;]

ocenił(a) film na 7
Elsanka

super! dzięki za informację :) /za krótki/

nathalie_paradis

ej a wie ktoś może kiedy będą następne części? Bo patrzyłam w programie tv i w następną sobotę nie ma :/

ocenił(a) film na 7
_Anika_

znając polsat, możemy się ich spodziewać na kolejną wielkanoc ;) jestem dobrej myśli, zobaczymy. :)

ocenił(a) film na 8
nathalie_paradis

wie ktos jak sie nazywaja nastempne czesc tego serialu

artur3434

The Beginning
The Journey
The Destiny

a wie ktoś skąd to ściągnąć można? albo gdzie obejrzeć?

_Anika_

Są na pebie. Właśnie je ściągam. Tak w ogóle serial jest na podstawie książki, ale w Polsce nie jest dostępna.;/

ocenił(a) film na 8
Elsanka

To wie ktoś może czy telewizja ma zamiar wogole wyemitowac dalsze części?? Jesli tak to kiedy?Mam nadzieje ze w tym roku..:)

Krasko1

do ściągnięcia jest na torrenty.org pod hasłem "fallen"

użytkownik usunięty
_Anika_

to jest film podzielony na 3 części, serial: http://www.filmweb.pl/f503526/Fallen,2007 posiada 4 odcinki.
Nie wiem gdzie można obejrzeć serial, ale film na pecetowcu albo playtubie, z napisami

użytkownik usunięty

Wiesz może czy ten serial ma jakieś dodatkowe sekwencje/sceny? Czy może dopowiada dalszy ciąg tego co było w filmie? Z góry dziękuję za odpowiedź

ocenił(a) film na 10
kuros_k

mnie osobiście serial przypadł do gustu już od pierwszego odcinka, na który trafiłam prawdę mówiąc przypadkowo. To coś miłego i lekkiego w sam raz na rodzinne niedzielne popołudnie. Hah zabrzmiało jak reklama xD