Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80700
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

Szlag mnie już trafia z tymi weryfikatorami
"Pełna charakteryzacja Gerarda Butlera na Upiora zajmowała 4 godziny." i
"W całym filmie Upiór wymawia tylko 14 linijek tekstu. Reszta jego partii jest śpiewana. "
według nich nie zaliczają się do ciekawostek! Tak samo jak chciałam kiedyś dodać, że
Jessica Chastain jest weganką to nie, to też nie jest ciekawostka.
Naprawdę uważacie, że to nie jest ciekawe?

ocenił(a) film na 10
Kedda

Zgadzam się z Tobą w zupełności. Mnie też to irytuje. Nie wiem już co uważają za ciekawostkę.

ocenił(a) film na 9
sylwia92R

Ostatnio trudno cokolwiek przepchnąć przez weryfikację. Recenzje, ciekawostki, informacje o aktorach, wszystko mi odrzucano. I nie dlatego, że pisałam bzdety.

ocenił(a) film na 10
EineHexe

Ja też mam z tym problem. Już nawet nie próbuje nic dodawać. Biografii nie dodasz, zdjęcia ani tyle. Zupełnie nic.

sylwia92R

Dokładnie, a z osobami to już jest najgorzej, niczego nie akceptują. Jedyne na czym teraz mogę zbierać punkty to powiązane -.-

ocenił(a) film na 9
Kedda

Żeby było śmieszniej, błędy, na które zwracano uwagę jak wisiały, tak wiszą.

ocenił(a) film na 10
EineHexe

Ciekawe czy można coś z tym zrobić, bo szlag mnie nieraz trafia.

sylwia92R

Jak chciałam dodać błędy do filmu to odrzucili, bo nie dodałam źródła. Jak dodawałam opis do filmu bez opisu, to napisali, że za krótki, chociaż innego opisu w sieci nie było, bo to mało znany film biograficzny. Niech sobie sami tworzą te strony.

ocenił(a) film na 9
MMk_marqina

Słuchaj, ja usiłowałam jakiś czas temu dodać informacje biograficzne i nie tylko, dotyczące mojego ulubionego aktora. Za pierwszym razem jako źródło podałam Wiki, nie spodobało się. Okej, wzruszyłam ramionami i zalinkowałam jako źródło oficjalną stronę tegoż aktora. I co? I nico, też się nie spodobało, informacje odrzucone. Pewnie się komuś nie chciało czytać po niemiecku, dowcip polega jednak na tym, że aktor ów jest Niemcem, filmy na jego koncie są austriackie, poza tym grywa w teatrach Nemiec i Austrii. To po jakiemu, do larwy przędzy, ma być jego strona i większość dostępnych źródeł informacji o nim? Po górnoklingońsku?

ocenił(a) film na 10
EineHexe

Też tak miałam! Wikipedia nie. Inne strony też nie. Już nie miałam pomysłu skąd wziąć i dałam sobie spokój. Wkurzyłam się strasznie. Skoro tak niech sami sobie tworzą stronę!

ocenił(a) film na 9
sylwia92R

Otóż to. Skoro odrzucają każdy mój wkład, wedle kryteriów równie mglistych jak londyńska ulica w listopadowy poranek, to co ja się będę wysilać? Najwyżej będą mieli łysawe strony, skoro tak bardzo chcą.

użytkownik usunięty
Kedda

Ojjjj....nie tylko ty masz z tym klopot.
Ja kiedys poubowalam dodac muzyke i mi nie przyjeli. To dalam sobie z tym spokuj, bo chyba nie ma sensu.

Kedda

Tak samo bez sensu jest to dodawanie źródła. Niektóre ciekawostki znajduje się np. w telewizji (nawet nie "znajduję", tylko chcąc, nie chcąc się słyszy...), a bez źródła nic nie dodasz, wpiszesz Wiki- nie, bo mało precyzyjne, wpiszesz stronę aktora, nie bo się czytać nie chcę... Ja nie wiem im to trzeba dokładny adres i może jeszcze odnośniki, w którym wierszu masz zapisane, to co chcesz im udostępnić....