Zapraszam na nowy temat na mój blog Filmwebowy.
Każdy z was moze posłuchać jak śpiewam. Wystarczy podać mi swój e - mail.
Pozdrawiam: Joan
Wysłałam i myślę, że da sie odsłuchać. W razie problemów pisz.
Pozdrawiam: Joan
Joan, postanowiłam, że umieszczę Twój wokal na stronie, choć Erik jest temu przeciwny... Ale musisz mi każdą piosenkę przesłać osobno, bo muszę je także osobno umieścić.
Memory nie przesyłaj bo nie ma nic wspólnego z Upiorem i nie dam na stronę. ;)
Ok. Lady Phantom. Jak sama widzisz, znalazło się kilka osób, które nie uważają mnie za samochwałę, podlizucha ani nikogo takiego. Poprostu chcą mnie posłuchać.
Za to chcę im bardzo podziękować, dodaliscie mi wiary w siebie, bo ostatnio ktoś mnie trochę podłamał.
Dziekuję wszystkim i zaczęcam innych do podania e -maili ( piosenki docierają i działają co już sprawdziłam).
Joan - Odwaga moją Wiarą!
Na wszelkie pytania odpowiadam na moim blogu lub odpowiedzi wysyłam na podane adresy e - mail.
Proszę, dlatego o wpadanie na mój blog.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam,
Joan
ho ho.... i ja chcetnie posłucham: nadziejaaa15@wp.pl... z gory wielkie dzieki
aha.... opinie, bo zapewne takowa bedzie... przesle.
pozdrawiam
Droga nadziejo!
Wszystko co najfajniejsze wysłałam. W razie problemów pisz.
A kto jeszcze chciałbymnie posłuchać niech śmiało poda swój e-mail.
Otwarta na wasze listy i opinie,
Joan
Kochani na początku przepraszam was za zwłokę, nie było mnie.
Miałam małe problemy w ten weekend ( 11.09.05) z wysłaniem wam piosenek i nie wiem czy doszły i do kogo.
Jak mozecie to napiszcie i jeszcze raz przepraszam was za utrudnienia,
Joan
Julieto, napewno otrzymasz odemnie kilka ładnych piosenek, nietylko z Upiorka.
Pozdrawiam Joan
dziekuje ci bardzo! Jesli mozesz odezwij sie kiedys na gg, bo jak na razie nie radze sobie na razie z ta stronka tak jakbym chciała. Pozdrawiam:*
Julita.Maj
Julieto,czy dotarły piosenki, bo juz sie gubię w tym wszystkim, jak tak to super. Prosze o twój numer gg, bo nie mam go. Mój too 7411206.
Pozdrawiam Joan