Słyszałam, że na jakiejś stronie dostępne są do ściągnięcia dubbingi do Upiora w wielu językach, np.czeskim czy francuskim. Jeśli ktoś zna ten adres to podajcie błagam!! Wszędzie szukam i nie mogę znaleść ;(;(;( buuu
Powiedz mi kogo sobie wyobrażasz z głosem Upiora? Np. w języku polkskim? Jestem za Madaryną i Wiśniewskim a ty??
Przecież tego filmu nie można zdubbingować!!!!!!! Nie da się bo nie znajdziesz nikogo z podobnymi choć trochę głosami!!!! Ja nie wiem jak można by było coś takiego oglądać. Nie można zdubbingować tej muzyki, piosenek, a przede wszystkim tego klimatu. Więc jeśli chcesz zobaczyć ten film z dubbingiem to nie doczekasz się raczej, chyba że odtwórcy głównych ról nauczą się polskiego!
Nie da się przetłumaczyć tego filmu inaczej jak napisami. Chba że ewentualnie lektorem, ale to już oinna bajka. To też już nie pasuje....
Pozdrowienia dla Phanów od Christinki :P
Słuchaj nie ma Dubbingu do Upiora!!!! ktoś ci wcisnął kit... w musicalach jak byś nie wiedziała nie robi się dubbingu!!!!. Pozdrawiam i jak chcesz to odpisz...Upiorzyca
CHYBA ŻARTUJESZ!!! Naprawdę?? to cudownie! Będę musiała go zobaczyć! A propos dubbingnu to trzba mieć osoby które zaśpiewają choć troszkę podobnie do tych z oryginału... A w Polsce takowych nie ma... Chyba że ja :P:P:P:P Żartuję...
Pozdro Christinka
Jeszce Cię proszę napisz krok po kroku co tzreba zrobić żeby to ściągnąć... Bo muszę to zobaczyć i posłuchać! Z góry dzękuję!
Christinka
Kiedy włączasz stronęna dole gdzieś znajduje sietaka dabelka-u jej dołu naciskasz FREE..
otwiera sienowa strona..
musisz chwilę poczekać i na dole strony pojawia sie na pis DOWNALND:French poto1 (lub 2-zależy jakączęść ściagasz:P)
Klikasz...
i się ściąga:D
Jak znajdę gdzieś dubbingi niemieckie,włoskie czy hiszpańskie to podam Wam:P
Miłego słuchania:*
Jak na razie ściągnęłam i wysłuchałam pierwszą część francuskiego "Upiora" i hiszpańskie "Phantom of the Opera". Muszę powiedzieć, że bardzo dobre - zwłaszcza francuska wersja, moim zdaniem głosy są w niej idealne (same w sobie, bo w filmie w połączeniu z obrazem być może wypada to gorzej).
A ze swojej strony dorzucam "The Mirror" z wersji włoskiej (ściągać tym razem normalnie):
http://marta_01.fm.interia.pl/POTO_-_Italian_Movie_-_02_-_The_Mirror.mp3 [marta_01.fm.interia.pl/ ...]