Film jest świetny! Po jego obejrzeniu czułam się jak w bajce. Najbardziej fajnym elementem tego filmu jest muzyka, pełna napięcia, zadumy. Muszę mieć ścieżkę dźwiękową z " Upiora w Operze ", ale nigdzie nie mogę jej dostać. Wie ktoś może gdzie można kupić tą płytę?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39424950 [www.allegro.pl/show_ite ...]
Pozdrawiam :)
film rzeczywiscie byl swietny! muzyka niesamowita! naprawde jestem pod wrazeniem tego filmu :) tez zastanawialam sie nad kupnem sciezki dzwiekowej ..dam w prezencie mojej mamie, bo ona takze byla zachwycona tym filmem :)
Polecam też nagranie z oryginalną obsadą z londyńskiego przedstawienia. Nic nie ujmując wersji filmowej, ta z West Endu jest lepsza :)
Na http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/393790 [www.merlin.com.pl/front ...] można kupić pełną wersję (2 płyty !!!) ścieżki dźwiękowej do filmu nakręconego przez Joela Schumachera. Cena oferowana przez Merlin jest najniższa ze wszystkich sklepów inernetowych. Pozdrawiam :-)
Dzięki dla wszystkich za odpowiedzi na moje pytanie. Potrzebuję rady. Wysłałam parę dni temu pytanie do sklepu Empik na Nowym Świecie i przysłali mi odpowiedź wraz z kosztami 1 CD bądź 2 CD. Chcąc kupić sobie tą rozszerzoną wersję szukam jak najniższej jej ceny. Rzeczywiście w sklepie internetowym Merlin jest najtaniej ( jeżeli wezmę dostawę Pocztą Polską, przesyłką priorytetową za 9,5zł, którą teoretycznie dostanę w ciągu 2 dni a płacić będę przy odbiorze). W Empiku kosztowało by mnie to wydanie 99,99zł , a w Merlinie 94,5zł. I teraz nie wiem. Niby to nie duża różnica, ale problem w tym że nigdy nie kupowała niczego przez internet. Czy można mieć zaufanie do takich usług? Oczywiście muszę najpierw czekać aż towar dojedzie do Merlina w ciągu 3 - 5 dni i potem jeszcze czekam na doręczenie przesyłki ok. 2 dni do mnie do domu. Czy ktoś mógłby mi doradzić co mam zrobić? Zależy mi na czasie, ale także na uczciwej firmie, która mnie nie wyroluje! Jeżeli moglibyście zająć stanowisko w tej sprawie piszcie, bardzo zależy mi na waszych opiniach!!!