Witam!
Już niedługo mam wymieniany sprzęt komputerowy i wejdę w posiadanie skanera, bądź coś na rodzaj kserokopiarki.
Dla chętnych, których nie stać na kupno powieści Leorux, jestem w stanie zeskanować całą książkę, łącznie z okładką.
Będzie to najnowsze wydanie, bo tegoroczne, pełne.
Miałam zamiar także zeskanować ten mój antyk wygrany na aukcji - tłumaczenie z 1945, ale jest ono niepełne w porównaniu z najnowszym i raczej nie ma to sensu.
Chętni niech podadzą tu swoje e-maile.
Potraktować to jako prezent gwiazdkowy. :)
Przekażcie znajomym.
Pozdrowienia! :)
W porządku! Mam już nowy sprzęt, zeskanowałam na razie cztery strony i więcej dziś mi się nie chce. ;) Jutro zeskanuję co najmniej 3/4. :)
Opera Lady Ghost
oj uwielbiam Upiora i poluję na książkę od dawna, ale jest zbyt długa kolejka :| Więc spadasz mi z nieba! ;) mój e-mail: m.u.z.z.i.k@poczta.fm
hej duzo sie tu naczytalam ze trudno jest zdobyc ksiazke leroux upior w operze, ja ja wlasnie dopiero co kupilam, wydanie z 2005 roku, przeklad pelny zgodnie z oryginalem z 1911r. wlasnie ja czytam, dzieki niej wiele niejasnych sytuacji z filmu , o ktorych pisalyscie w innych miejscach , wydaja sie juz jasniejsze. pozdrawiam i wszystkim ktore czytaja upiora zycze milej lektury
oooo... czy to jeszcze aktualne? :D jeśli tak, to ja również ślicznie poproszę: nath@op.pl :)
Ja też bardzo bym chciał,sorrki że tak późno ale mógłbys mi przysłać,prosze...:)
oto mój e-mail
hirou11@wp.pl
z góry dziękuje
Jeśli to nadal aktualne to ja również bardzo bym prosiła ;) Film mnie po prostu oczarował i z chęcią przeczytam również książkę :))
asiaokolska@wp.pl
Ja też bym poprosiła :) Film piękny, więc przydałoby się przeczytać także książkę :)
ms_phoenix@tlen.pl
Dziękuję z góry i pozdrawiam serdecznie :)
Hej :) Ludzie, nie zgłaszajcie sie już po powieść i nie podawajcie swoich emaili, bo z tego co sie dowiedziałam nikomu nie zostanie ona przesłana :(
Buu, samej mi smutno, ale chyba nie pozostaje nam nic innego, jak po prostu kupić tę książeczkę. A na prawdę warto :))
Może faktycznie nie ma sensu już pisac, ale... sasza7@o2.pl
Ja muszem. Nie ma mocnych :)
jak byś mogła mnie wysłać również powieść to byłoby mi niewysłowienie miło mój adres marcisko@op.pl lub irmelin1@op.pl
z góry dziękuję i posdrawiam
Ja też proszę, jeśli można :) albo inf., gdzie można kupić!!!!!!! elpowaz@vp.pl
http://pasaz.onet.pl/szukaj_najpop.html?search=s&zak=0&g=0&simple=upi%F3r+w+oper ze&ID=5970fc9cffffffc00036881e039c23e0 [pasaz.onet.pl/szukaj_na...]
To ja tez poprosze i moge sie zrewanzowac. Pelna liste ebooków (format doc lub html) moge przeslac meilem. Mój adres to:
aguirre@tlen.pl
Pozdrawiam
Ludzie nie piszcie!! Nie ma po co! A przynajmniej tak mi się wydaje... Laydy nikt nie widział od dawna na Filmwebie...
Zamówcie książkę w księgarni jak Wam zależy, jest naprawdę niedroga (niecałe 20 zł) a jak nie chcecie w księgarni to w necie. Co to za przyjemność czytać książkę w kompie?? Dla mnie żadna...
I koniecznie szukajcie wydania z wydawnictwa Studio Emka, przekład Andrzeja Wiśniewskiego. Wcześniejsze są niekompletne.