Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80703
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

Ósmy Kwiecień 2006
Teatr Muzyczny w Poznaniu
Premiera Musicalu "Phantom of the Opera" M. Yestona z okazji 50 rocznicy poznańskiego teatru muzycznego.

Ta data jest jeszcze niepewna. Jeżeli coś się zmieni, to poinformuję.

Kto by się ze mną wybrał? :):)

Opera Lady Ghost

ocenił(a) film na 10
Opera_Lady_Ghost

Po więcej informacji proszę szukać na http://phantom.boo.pl/ a konkretnie forum: http://podziemiaopery.proboards61.com [podziemiaopery.proboard ...] :)

Opera_Lady_Ghost

Ja chcę jechać!!!!! Ale pewnie mnie nie puszczą samej... :( A ze mną nikt nie pojedzie... :( Ale jeśli tylko nadaży się taka okazja to będiemy mogły się spotkać :P
Buźka :*

Opera_Lady_Ghost

Czy mogłabyś mi powiedzieć skąd wzięłaś te informacje?? Bo mam niewielkie szanse na to żeby pojechać ze szkoły na to przedstawienie. Plosiem!!

ocenił(a) film na 10
Christinka

Premiera: 21 kwiecień. Oficjalnie potwierdzone.
Skąd wiem? Od samego odtwórcy roli Upiora... :P (Ale i tak pewnie nie uwierzycie)
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!

ocenił(a) film na 10
Opera_Lady_Ghost

Droga Natalio,

To wspaniale i chyba nawt się domyślam o kim mówisz. Ach gdyby Poznań był trochę bliżej tobym się nie obraziła. Nie wiem czy dotarł do Ciebie mój króciótki list wysłany przez filmweb, tak więc to co chciałam zrobić zrobię teraz.

Przedewszytkim chciałabym życzyć wszystkim fanom " Upiora w Operze" , a zwłaszcza Tobie spokojnych , radosnych świąt. Niech miłość zagodzści w waszych domach podczas tego wspaniałego wieczoru - Wigilii. Oby pierwsza gwiazdka na niebie zwiastowała wam pomyślność w nadchodzącym 2006 roku. Wesołych Świąt życzę Wam wszystkim i na koniec krótki wierszyk:

Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
W dzień Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
I w Nowym Roku marzeń spełnienia

Merry Christmas and the Happy New Year!!!

Joan ( Imagination)

Opera_Lady_Ghost

Możesz mi podać stronę tego teatru?? Może być tu albo na gg. I powiedz od kogo to wiesz!! Proszę!! Akurat komu jak komu, ale tobie wierzę :) Ty to chyba masz znajomości z samym Upiorkiem co?? :) I napisz jeszcze czy to będzie po polsku czy w innym języku!!!! Proszę!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Christinka

Przykro mi, ale nie mogę na razie rozpowiadać innych rzeczy...
21-22 kwiecień - należy się spodziewać. :)
Od kogo wiem? Przecież już pisałam, że od aktora, który będzie grał Upiora. :)
Oczywiście, będzie po polsku, a jak inaczej? :)

ocenił(a) film na 10
Opera_Lady_Ghost

czesc w poznaniu 22 kwietnia phantom ,premiera mam nadzieje ze sie cieszycie i sie tam pojawicie,ja juz nie moge sie doczekac,juz namowilam meza zeby mnie zabral mimo ze mamy troszke do przejechania ale...sie zgodzil,pozdrawiam was

violettas1

Byłam na tym musicalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Był inny niż film i powżnie zastanawiam się czy nie wolę tej wersji!!!!!! Było świetnie!!!!!!!!!!!!!!!!!