polecam tą stronkę : http://phantomthemovie.warnerbros.com/ [phantomthemovie.warnerb ...]
fanom "Upiora w operze" napewno się spodoba :)
Pozdrowionka
Strona jest podana w www Upiora a kazdy kto interesowal sie filmem juz dawno na nia i tak trafil, nie ma to jak refleks...
Ludzie!!! Rozlujźnijcie się, co tacy spięci jesteście. Trzeba by trochę ożywić to forum. jakieś nowe ciekawe tematy wymyślić!!!lub wpisać coś nowego pod te stare.
Zgadzam się z powyższym wpisem. Ja tylko chciałam ożywić to forum a Ty od razu najeżdzasz na mnie, że nie ma to jak refleks :/ Może akurat ktoś nie wiedział, że jest taka stronka?? A ja nie wiedziałam, że ona tu jest jako www, bo zdobyłam ją w inny sposob. A w ogóle to co ja Ci się będę tłumaczyć :/ Pozdro
Nie ma racji ten kto wyskoczył z tym refleksem w stosunku do Ciebie.
/Przewrażliwiony idiota/!!!! Dobrze, że przypomniałaś i zachęcasz do odwiedzania tej strony. Ja osobiście odwiedzam ją jakieś 4 razy w tygodniu. Nie przejmuj się tym palantem. Tacy czasem żyją na świecie i trzeba im tylko współczuć.
Jesteś cool:
Joan
Dzięki za wsparcie :) mi ta stronka strasznie się podoba, ta muzyczka jest rewelacyjna!! W ogóle cały film jest świetny!!!! Chciałabym mieć go na kompie, czy na DVX lub DVD, ale nie mogę znaleźć tego w necie, a nawet na bema nie ma.... a na oryginał jeszcze sobie poczekamy.... :( Muzykę słucham przynajmniej raz dziennie, ale strasznie chciałabym mieć też film.
Pozdro