Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80700
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

polecam tą stronkę : http://phantomthemovie.warnerbros.com/ [phantomthemovie.warnerb ...]
fanom "Upiora w operze" napewno się spodoba :)
Pozdrowionka

użytkownik usunięty
Jolinar_s_Memories

Strona jest podana w www Upiora a kazdy kto interesowal sie filmem juz dawno na nia i tak trafil, nie ma to jak refleks...

użytkownik usunięty
Jolinar_s_Memories

Ludzie!!! Rozlujźnijcie się, co tacy spięci jesteście. Trzeba by trochę ożywić to forum. jakieś nowe ciekawe tematy wymyślić!!!lub wpisać coś nowego pod te stare.

ocenił(a) film na 10
Jolinar_s_Memories

Zgadzam się z powyższym wpisem. Ja tylko chciałam ożywić to forum a Ty od razu najeżdzasz na mnie, że nie ma to jak refleks :/ Może akurat ktoś nie wiedział, że jest taka stronka?? A ja nie wiedziałam, że ona tu jest jako www, bo zdobyłam ją w inny sposob. A w ogóle to co ja Ci się będę tłumaczyć :/ Pozdro

ocenił(a) film na 10
Jolinar_s_Memories

Nie ma racji ten kto wyskoczył z tym refleksem w stosunku do Ciebie.
/Przewrażliwiony idiota/!!!! Dobrze, że przypomniałaś i zachęcasz do odwiedzania tej strony. Ja osobiście odwiedzam ją jakieś 4 razy w tygodniu. Nie przejmuj się tym palantem. Tacy czasem żyją na świecie i trzeba im tylko współczuć.

Jesteś cool:
Joan

ocenił(a) film na 10
joan_4

Dzięki za wsparcie :) mi ta stronka strasznie się podoba, ta muzyczka jest rewelacyjna!! W ogóle cały film jest świetny!!!! Chciałabym mieć go na kompie, czy na DVX lub DVD, ale nie mogę znaleźć tego w necie, a nawet na bema nie ma.... a na oryginał jeszcze sobie poczekamy.... :( Muzykę słucham przynajmniej raz dziennie, ale strasznie chciałabym mieć też film.
Pozdro