Dlaczego filmweb napisał,ze "Upiór w Operze" wyjdzie na DVD i Video już pod koniec lipca?! To niemożliwe, twierdziło wielu,ze nasz ukochany film pojawi się dopero we wrześniu. Czy to moze jest pomyłka, może niedopisano,że film wejdzie w Stanach "tak szybko".
Dziwne, może ktos odpowie na moje pytanie?! Niecierpliwie się już któryś miesiac, a tu nagle taka zagadka. Może ktos coś bedzie wiedział. Narazie to tyle i zapraszam na mój blog, klikajcie na Joan!!
Pozdrowienia odemnie!
Przecież już mówiłam, że Phantom na DVD będzie pod koniec września! Nawet za granicą to wiedzą. Nie wiem czemu filmeb tak napisałm ale pod koniec lipca nie będzie Upiora. Przecież to aż razi. Żaden film tak szybko nie wychodzi na DVD.
Ale tam pisze, że do wypożyczalni. Wypożyczalnia a kupno to coś innego. Do kupna będzie we wrześniu. Na pewno.
hmm..sama slyszalam ze dvd ma wyjsc (a raczej mialo wyjsc) na swiat do konca kwietnia...hmm...coz ...jak kocha poczeka..hihi
pozdrawiam Joan...cos ostatnio sie mijamy nagg....trza sie kiedys jakos zsynchronizowac... hihi
"Upiór w operze" będzie do pożyczenia 21 lipca 2005 roku natomiast do kupienia dopiero we wrześniu.
Moje miłe panie,
Tak się zastanawiam... Przecież... Film musi najpierw zostać nagrany na płyty DVD i kasety by móc trafić do sklepów, a potem do wypożyczalni. Zmieniają kolejność czy co!! Najpierw wypożyczalnie, a później sklepy!!
Ach, ten świat już naprawdę na głowie staje. Czekamy do września,ale pomyślcie... Jeśli w wyporzyczalniach będą do zobaczenia, to skąd wyporzyczalnie będą miały te filmy?????? Ja nie mogę, mózg mi się przegrzewa, a oni poprostu takie dziwne zagwostki nam dają.
Nadziejko, musimy się spotkac na gg. Jakoś sie umówimy.
Pozdrawiam wszystkie miłe panie i życzę miłych wakacji,
Joan
Witajcie:-)
Najpierw dają filmy do wypożyczalni, bo chcą z nas jeszcze zedrzeć co się da. Komu zależy na szybkim obejrzeniu i kto się już nie może doczekać, pójdzie do wypożyczalni, wyda kaskę, a potem dopiero kupi ( jak film będzie dostępny w sklepie ). Chcą po prostu na nas zarobić, zedrzeć co się da. Nic na to nie poradzimy, tak to już jest w tej naszej Polsce. Ale nie ma co sie zadręczać, musimy poczekać do września. Apropos wrzesnia, czy wybiera się ktoś z Was na "Dumę i uprzedzenie" ( premiera 23 września )? Ja już nie mogę sie doczekać tego filmu. Pozdrówka:-)))