Upiór, mimo wszystko, był WSPANIAŁY! Też bym chciała, żeby ktoś mnie pokochał tak mocno jak Upiór pokochał Christine... To było prawdziwe uczucie... I powinna wybrać jego.
hej ludzie :)
nie wiem czemu tu znowu jestem... moze dlatego ze niemoge spac
a teraz słuchajta :-)
a szczególnie ty Joan bo cie ostatnio coś nie ma :-(
co was najbardziej irytuje w tym filmie?
Ja to bym muzyki nawet troche nie zmieniała... ale wprowadziłabym kilka małych szczególików :-) nie sądzicie ze czegos jednak brakuje?
A ja myślę, że nie powinna wybrać Upiora, bo pręczej czy później by go zraniła! Szkoda mi go... :)
Erik bardzo kochał Christine... wielbił ją.... a póxniej.... miał na jej punkcie obsesję. Każdemu byłoby pokochac mordercę no i człowieka, który popadł w szaleństwo (tu odsyłam do książki Lerouxa, miały miejsce sytuacje w stylu: ktoś dzwonił do drzwi i pytał o godzine. Erik powiedział mniej więcej tak: czy ja chodzę po domach i pytam ludzi o godzine? On już też nikogo nie zapyta). Erik był genialny, ale nikt z nas nie wie jak by się zachował na miejscu Christine, nawet jeśli teraz twierdzi, że jest inaczej.
Pozdawiam
Ena
Z naszego punkut widzenia zgadzam się z Tobą całkowicie!!!!!!!! Też uważam że Erick był wspaniały! A popatrz na to ze strony Christine... Po pierwsze biedny facet miał zdeczka oszpeconą twarz, w tamtych czasach to już był odtrącony przez ludzi. Po drugie mordował, tego cygana mi wogóle nie szkoda, ale zęby zemścić się na niewinnym człowieku który mu pierwszy wlazł pod "magiczne lasso" za zajęcie loży piątej to już przesada, a później gdy powiedziała że zabije Raoula jeśli Christine z nim nie zostanie... To już była przesada... Myślę że nie chciałabyś zostać z kimś takim... Ale może się mylę :P Też uważam że Upiór był wspaniały...
Pozdrowienia dla Phanek :P Ewelina