osoby krore chca miec ksiazke "upiora..." niech pisza...
Słuchaj, ja w odpowiedzi na Twoje oswiadczenie o Upiorze..
Ja również mam tę ksiązkę, w wersji tłum z 1945 r. ale nie mam zbyt wiele czasu by ją przepisywać. Skoro oświadczyłaś "...kltóe chcą mieć..." zastanawiam się czy jesteś w stanie przesłać mi przez emaila oczywiście tę książkę? I jakie to tłumaczenie i wydanie? Zapraszam na pierwszą polską phantomowską stronę: http://phantomoftheopera.boo.pl [phantomoftheopera.boo.p ...] ... a mój email: lady.phantom@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie!
Nadziejo, moja droga. Bardzo proszę prześlij jakby Ci się udało książkę na adres: asia_580@op.pl . Byłabym Ci bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam,
Joan
ja również byłabym bezgranicznie wdzięczna bo moje poszukiwania nie dają rezultatów... yenne@vp.pl
książka nie jest niestety w wersji "komputerowej". wiem ze wiele osob ja poszukiwalo a ja znalazlam strone gdzie mozna ja kupić. załuję ze nie podalam strony odrazu uniknelebym komplikacji i nieporozumień. oto strona: ksiegarnia.wysylkowa.pl.
wybaczcie z góry za zmyłkę jaką mogłam popełnić.
heh, kolejna dobra wiadomość! można ją dostać (przynajmniej w krakowie) w każdej większej księgarni ale znikają w błyskawicznym tempie ;)
WOW! ALE MACIE PODNIETE!!! W EMPIKU JEST ZA 15 CZY TAM 20 ZLOTYCH (sama mam i wcale nie trudno ja dostac) a wy tylko "przeslij mi blagam""z nieba mi spadlas!" i jakies inne glupoty. trzeba pomyslec i poszukac w sklepach!!!!!!!
WOW! ALE MACIE PODJARE!!! W EMPIKU JEST ZA 15 CZY TAM 20 ZLOTYCH (sama mam i wcale nie trudno ja dostac) a wy tylko "przeslij mi blagam""z nieba mi spadlas!" i jakies inne glupoty. trzeba pomyslec i poszukac w sklepach!!!!!!!
Może i można poszukać, ale są łatwiejsze sposoby na zdobywanie zamierzonych celów. Handel wymienny, konwersacje, na tym polega prawdziwe zainteresowanie tematem. Każda z nas będzie mieć książkę w taki czy inny sposób, ale dzięki pomocy innych osób można coś otrzymać szybciej niż ci się zdaje. Cierpliwości uczymy się przez całe życie, bo co nagle to po diable.
Joan
pozatym ksiazka nie byla przez baaaardzo dlugi czas dostepna w sklepach. winnas Christin wziac pod uwage ze nie we wszystkich miastach sa empiki!!!! pozdrawiam Joan.... kiedy bedziesz na gg????