Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80703
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

Nie żałuję, ze obejrzałam. Nie ma bowiem, czego żałować. Piękna historia pięknej miłości...:) A do tego jeszcze te efekty i muzyka...miałam ciarrry:D

ocenił(a) film na 10
kate_ex

Tak ,to właśnie magia " Upiora w Operze"!! Może nie wszyscy odbierają ten film pozytywnie, ale muszą przyznać, że on ma coś w sobie i to zaciekawia właśnie i wciaga w wir muzyki nocy. Rozpisywac się by długo, lecz powiem krótko fanów tego pięknego filmu wciąż przybywa. To naprawde piękna sprawa!!

INFORMACJA

Niedługo wypuszczę piosenki Upiora śpiewane przezemnie w nowym formacie, mianowicie w AVI. Głos nie jest już tłumiony w tle przez jakies piski i skrzeczenia, takze zapraszam niedługo, bo narazie mam już 4 piosenki: The Phanto of the Opera, Think of me, Angel of mirror i Past the Point of no return. Jezeli ktoś byłby zainteresowany to wspomne tylko,że do odpalenia ich nalezy posiadać najlepiej All Player ( najzwyklejszy oczywiście). Można się ze mną skontaktować przez mail( asia_580@op.pl) lub przez gg: 7411206. Serdecznie zapraszam do wysłuchania piosenek, zwłaszcza osoby które słyszały te w gorszej jakości.

Pozdrawiam,
Joan