Butler w swojej roli był wspaniały, przekonywujący. I nawet przystojny dopóki maski nie ściągnął;) No i jego świetny głos... Upiór wzbudzał sympatię, współczucie nawet mimo jego czynów. Również byłam zawiedziona o takie zakończenie, ale inne byłoby zbyt cukierkowate:(
Kurcze, szkoda że wybrało "tego dobrego" lalusiowaty goguś :P Nie dość, że złamała serce Upiorowi to jeszcze dała mu nadzieje wracając.. i oddała mu pierścionek.. No kurda, ale świnia :/// no ale ona w końcu umiera hehehe może i ze starości ale umiera :DDDDDD!!!!!!!!!!!!!! :P
DROGA LILKO... DROGA NIGHTMARE...
MAM GORACA PROSBE... CZY MZOECIE ZA MNIE ZALOZYT NOWY TEMAT POD TYTULEM
MOZNA JUZ KUPIC KSIAZKE UPIOR W OPERZE GASTONA LEROUXA.... I TO ZA JEDYNE 7 ZLOTYCH!!!!
wiem cos na ten temat... ale chcialabym o tym napisac gdy wyniesiecie to na glowne forum.... to bardzo wazna informacja dla wszystkich fanów upiora opery... nie powinno sie tego przegapic... prosze!!!
sama probowalam wynies to na glowne forum ale sie nie udalo... nie wiem dlaczego... pomozcie moje drogie... a dowiecie sie jak zdobyc niezwykle tanio ta niezwykle ksiazke.... ktora jest bardzo trudna do zdobycia...
ACH ZAKOCHAŁAM SIĘ W JEGO GŁOSIE!!!!!!!!! ON JEST BOSKI!!!![NIE TYLKO GŁOS;)] MAM PŁYTĘ Z MUZYKĄ I SŁUCHAM NA KAŻDEJ PRZERWIE W SZKOLE I WOGÓLE ZAWSZE
MOZNA JUZ KUPIC KSIAZKE UPIOR W OPERZE GASTONA LEROUXA.... I TO ZA JEDYNE 7 ZLOTYCH!!!!
wiem cos na ten temat... ale chcialabym o tym napisac gdy wyniesiecie to na glowne forum.... to bardzo wazna informacja dla wszystkich fanów upiora opery... nie powinno sie tego przegapic... prosze!!!
sama probowalam wynies to na glowne forum ale sie nie udalo... nie wiem dlaczego... pomozcie moje drogie... a dowiecie sie jak zdobyc niezwykle tanio ta niezwykle ksiazke.... ktora jest bardzo trudna do zdobycia...
No qrcze ludzie uważajcie co piszecie.... ja tego musicalu jeszcze nie znam i jutro wybierałem sie do kina i zepsuliście mi film :/
no własnie.. tamten krude jakis lalus.. wstretny a ten upiór - dobra miał oszpeconą twarz.. ale.. to było widać an filmie (ksiazke mam zamiar przeczytac) że ją z tym upiorem łaczyła jakas pasja, więź coś neisamowitego.. nie umiem tego opisać. ale no własnie.. a to chucherko.. ;/ ee tam...
Biedny upiorek:( Tego Raula bym chyba udusiła. Debil... Ale moze i dobrze, że odeszła. Była dla niego za nudna.
Gdyby została z Upiorem... Ech, co to byłby za śpiew. Upiór napisałby pewnie dla niej wiele wspaniałych dzieł. Czy wyobrażacie sobie ich głosy zlewające się w nowych utworach. Ona go kochała.
ten raul czy jak mu bylo juz nie pamietam...... straszny lalus panicz i ciota z niego :P (ja bym go nigdy nie wybrala) :D a upor..... byl cool :) wogole jej zycie by sie stalo ciekawsze gdyby go wybrala.... tworzyli by razem wspaniala pare :) no coz.... takie zycie... a raczej film :)
Upiór był dyzgastin;) był na serio ohydny..nawet nie chodzi o twarz, ale te jego grubaśne ręce, jakies takie nieproporcjonalene do całego ciała...a fuj....ma gust kobita..i tyle;)
no comments aanna... za to raoul (na końcu filmu, na początku było jeszcze gorzej...) wyglądał jak mysz wyjęta z pralki i przywiązana do kratki ściekowej! heh, poza tym, patrząc na niezliczone zastępy fanek Upiora, miałabym na twoim miejscu lekkie obawy pisząc "był na serio ohydny"... ;)
czy ktos mógBby za mnie zalozyc nowy temat pod tytulem...
MOZNA JUZ KUPIC KSIAZKE GASTONA LEROUXA - UPIÓR W OPERZE - W POLSKIEJ WERSJI JEZYKOWEJ... I TO ZA JEDYNE 7 ZL!!!
czy ktos mógBby za mnie zalozyc nowy temat pod tytulem...
MOZNA JUZ KUPIC KSIAZKE GASTONA LEROUXA - UPIÓR W OPERZE - W POLSKIEJ WERSJI JEZYKOWEJ... I TO ZA JEDYNE 7 ZL!!!
MOI DRODZY...
JEST DO KUPIENIA KSIAZKA - UPIOR W OPERZE - GASTONA LEROUXA - PO POLSKU I ZA JEDYNE 7 ZLOTYCH....
WYNIESCIE TEN TEMA NA GLOWNE FORUM PROSZE... ZARÓWNO CIEBIE SPEEDY... CIEBIE MILINO... CIEBHIE GOIANU... CIEBIE AGRR .... CIEBIE DZIDZIO... I WSZYSTKICH INNYCH URZYTKOWNIKOW KTORZY CHOC TROCHE LUBIA UPIORA OPERY....