Upiory

Spookies
1986
4,5 631  ocen
4,5 10 1 631
7,5 2 krytyków
Upiory
powrót do forum filmu Upiory

Piękne! Film jest tak tandetny i zły, że aż wybitny! Większość efektów to taka chamówa, że się w pale nie mieści. Dawno się tak dobrze nie bawiłem na filmie. I jeszcze klimacik lat 80-tych. A zakończnie (Hahahaha! BWUAHAHhahaha!) mnie dobiło.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 1
klajsterbelej

Zauważ, że to old horrors :) Nie wiem kiedy go widziałaś i jak. Ale warto go sobie przypomnieć. Podobne filmy "latały" na VHS'ach, a dziś nawet trudno sobie przypomnieć ich tytuły. A co dopiero obejrzeć raz jeszcze po 20 latach. Szkoda :(

ocenił(a) film na 4
wmbco

Wiem, że to old :) Mnie akurat tego mówić nie trzeba- widziałEM go całkiem niedawno, ale do gustu mi nie przypadł zupełnie. Z podobnych lepiej poświęcić uwagę takim perełkom jak "Dom", "Ukryty" czy "Noc pełzaczy". Widać, że ten film to miał być jakiś pastisz, ale jest raczej nieudany.

użytkownik usunięty
klajsterbelej

Kostucha z plastikowymi żebrami była fajna :).

ocenił(a) film na 7
klajsterbelej

Mam :) Mam na VHS i powiem szczerze, że teraz śmiać mi się chce jak go oglądam, ale gdy miałem 9 czy 10 lat to film ładnie mnie przeraził.

ocenił(a) film na 10
klajsterbelej

A mi film wybitnie przypadł do gustu :D Miałem na nim na prawdę nieziemski ubaw. I duuży plus za zombie pod koniec. Daję mu 10/10 bo na tyle zasłużył w moich oczach :D

ocenił(a) film na 2
klajsterbelej

Aż się sam przestraszyłem że do tego badziewia są nap.Pl a do wielu lepszych nima:(

Ziko81

Mam i na VHS i dvd z specjalnie podstawionym lektorem.