PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375920}

Urwany film

The Party Never Stops: Diary of a Binge Drinker
2007
6,3 2,5 tys. ocen
6,3 10 1 2510
Urwany film
powrót do forum filmu Urwany film

Przecież to jest śmieszne.... albo idziesz na imprezę i wracasz nawalony tak że nie jesteś w
stanie otworzyć drzwi albo jesteś totalnym abstynentem! Tak jakby nie można było iść na
imprezę raz w tygodniu i jak normalny człowiek napić się trzech czterech piw! Ten film
pokazuje tragedię ale tylko jedną wielką głupotę scenarzysty... ot co. Zupełnie mi się nie
spodobał. Głupiutka dziewuszka która nie lubi alkoholu ale pije bo chce być lubiana.... I ta
śmierć na zakończenie z przepicia - totalna porażka ;/ A wszyscy studenci to nałogowi
imprezowicze alkoholicy...

ocenił(a) film na 6
Monsterek

nie spoileruj :/

ocenił(a) film na 9
Monsterek

Ona wpadła w takie towarzystwo i wytłumaczyła, że nie lubi pić ale lubi być popularna. I jakbyś oglądał dokładnie to byś wiedział, że ona miała taki zamiar a przynajmniej póżniej ale ulegała namową koleżanek.Aśmierć z przepicia jest możliwa. Moim zdaniem ciekawy film z przesłaniem. I tutaj jest pokazana pewna grupa studentów.

Monsterek

dzięki za spoiler ja piier/.rrdole wieelkie dzięki :) a już się brałem za oglądanie....

ocenił(a) film na 10
pawel997402

To jest Ameryka tam niestety tak jest

ocenił(a) film na 3
Daniela_Lujan_87

Ludzie bez spiny, po co się pchacie do czytania komentarzy przed obejrzeniem. Nie dziwcie się potem, że będziecie znać zakończenie.
Zgadzam się z pierwszym komentarzem. Mi ten film też się zupełnie nie spodobał. Jest przesadzony.Wiadomo, że istnieją tacy studenci, ale bez przesady.

ocenił(a) film na 2
paulajns

Bo czasami ktoś chce sprawdzić czy warto obejrzeć kierując się komentarzami użytkowników (ten film akurat był tv, ale nie każdego stać na kino) dlatego warto rozważyć za i przeciw, nie każdy chce znać zakończenie :) A istnieje magiczne słowo, które wystarczy umieścić w tytule : spoiler. Mało wysiłku - porządany efekt.

ocenił(a) film na 4
Monsterek

nie spojleruj gimbusie

ocenił(a) film na 8
Monsterek

Kiedys było o 14 latce co sie zadławiła własnymi wymiocinami bo tak się schlała
Ja czasami 1 -2 piwka
Nie ciągnie mnie do tego

ocenił(a) film na 4
Monsterek

W filmie pokazano akurat te osoby które mają wielki problem z alkoholem. Nie ma w tym filmie tezy że każdy musi byc nawalony. Film skupia się na ludziach z problemami - chyba nadinterpretowujesz jego przekaz.