Przecież to jest śmieszne.... albo idziesz na imprezę i wracasz nawalony tak że nie jesteś w
stanie otworzyć drzwi albo jesteś totalnym abstynentem! Tak jakby nie można było iść na
imprezę raz w tygodniu i jak normalny człowiek napić się trzech czterech piw! Ten film
pokazuje tragedię ale tylko jedną wielką głupotę scenarzysty... ot co. Zupełnie mi się nie
spodobał. Głupiutka dziewuszka która nie lubi alkoholu ale pije bo chce być lubiana.... I ta
śmierć na zakończenie z przepicia - totalna porażka ;/ A wszyscy studenci to nałogowi
imprezowicze alkoholicy...
Ona wpadła w takie towarzystwo i wytłumaczyła, że nie lubi pić ale lubi być popularna. I jakbyś oglądał dokładnie to byś wiedział, że ona miała taki zamiar a przynajmniej póżniej ale ulegała namową koleżanek.Aśmierć z przepicia jest możliwa. Moim zdaniem ciekawy film z przesłaniem. I tutaj jest pokazana pewna grupa studentów.
Ludzie bez spiny, po co się pchacie do czytania komentarzy przed obejrzeniem. Nie dziwcie się potem, że będziecie znać zakończenie.
Zgadzam się z pierwszym komentarzem. Mi ten film też się zupełnie nie spodobał. Jest przesadzony.Wiadomo, że istnieją tacy studenci, ale bez przesady.
Bo czasami ktoś chce sprawdzić czy warto obejrzeć kierując się komentarzami użytkowników (ten film akurat był tv, ale nie każdego stać na kino) dlatego warto rozważyć za i przeciw, nie każdy chce znać zakończenie :) A istnieje magiczne słowo, które wystarczy umieścić w tytule : spoiler. Mało wysiłku - porządany efekt.
Kiedys było o 14 latce co sie zadławiła własnymi wymiocinami bo tak się schlała
Ja czasami 1 -2 piwka
Nie ciągnie mnie do tego