PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813938}

Uwierzcie mi: Porwanie Lisy McVey

Believe Me: The Abduction of Lisa McVey
2018
7,1 10 tys. ocen
7,1 10 1 10120
4,6 5 krytyków
Uwierzcie mi: Porwanie Lisy McVey
powrót do forum filmu Uwierzcie mi: Porwanie Lisy McVey

Trzy rzeczy

ocenił(a) film na 9

1. Jestem za karą śmierci i nie rozumiem czemu od tego odeszliśmy. Tacy zwyrodnialcy jak w tym filmie, za takie czyny (w szczególności też matka i babka; abstrahując od pozostałych dwóch męskich "bohaterów"), powinni być usunięci (tzw. wyrwanie chwasta). Pozbyć się śmieci, zutylizować. To proste.
2. Nienawidzę społeczeństwa. Macie tu przykład ludzi generalnie i rodzin. Nie no, świetnie. Dalej wbijajcie na siłę wszystkim, że muszą "bo tak trzeba", i "wypada" lączyć się w pary i rozmnażać, a potem mamy takie patologie. Ludzie, którzy nigdy nie powinni byli mieć rodzin, niszczą życia swoich dzieci, a tamci dalej w wyniku tego, nie będą nigdy w stanie do normalnego funkcjonowania, poprzez co wpływaja też na społeczeństwo ogólnie. Jaki z tego wszystkiego pożytek?
3. "krytyk" filmwebu, Bartek Czartoryski, mógłby zająć się czymś pożyteczniejszym, np. zamiataniem chodników, koszeniem trawy, albo zbieraniem śmieci z lasów. To cokolwiek by wniosło dla świata i ludzkości, w przeciwieństwo do jego pseudo wypocin i pseudo ocen.