PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=405077}
7,0 200 tys. ocen
7,0 10 1 200470
6,5 69 krytyków
Vicky Cristina Barcelona
powrót do forum filmu Vicky Cristina Barcelona

BEZNADZIEJA!

ocenił(a) film na 1

Skąd ta ocena? 7.2 za taki gniot ? hahaha.

ocenił(a) film na 2
Pidzamka

zgadzam się, co to za badziewie?! obejrzałam, bo myślałam, że skoro ma taką wysoką ocenę, to jest dobry. straciłam ponad półtorej godziny mojego cennego czasu. Nie polecam !

ocenił(a) film na 1
G_ocha

Niestety ale jedyne co mnie rozbawilo w tym "filmie" to ta ocena na filmwebie hehe.

ocenił(a) film na 4
Pidzamka

zgadzam się. Nic specjalnego

użytkownik usunięty
meteor7

wielki znafca sie znalazl. dyrdymały spod powały.

użytkownik usunięty
G_ocha

wracaj do macania kur. filmoznawcy z ciebie nie bedzie.. . ps. zupa ci sie przypala.

ocenił(a) film na 8
Pidzamka

Nagraj taki "gniot" ...

nowyjork152

genialny argument...
jeśli uważam Biebera za słabego piosenkarza na tle Freddiego Mercury czy Johna Lennona to znaczy, że śpiewam od niego lepiej?
lecz się na mózg, film to oczywiście gniot, jak każda produkcja Allena

ocenił(a) film na 7
Vaylander

Pidzamka, G_ocha, meteor7, Vaylander - z wypiekami na twarzy czekam na jakiekolwiek argumenty ^^

Ultor

jakie argumenty? to Ty uargumentuj, że film nie jest gniotem.
jeśli ktoś nasra na ulicy i powiem, że to 'nie jest fajne' to będziesz mi kazał to argumentować?

ocenił(a) film na 7
Vaylander

Możemy kiedyś podyskutować o sraniu na ulicy, o ile potrzebujesz dyskusji na ten temat. To co napisałeś to był raczej atak niż wyrażenie konstruktywnej opinii. Takie w stylu "Muzyka Hansa Solo jest gniotem" kropka

użytkownik usunięty
Vaylander

ocenił(a) film na 5
Pidzamka

Ja też się rozczarowałem. Ten film to przede wszystkim Penelope w mdłym sosie głównego wątku.

ocenił(a) film na 3
ww_lodz

Niestety podzielam powyższą opinię ww_lodz i wszystkie podobne. W filmie brak jakiegoś punktu zaczepienia...po seansie nie wiem więcej, niż przed obejrzeniem tego filmu. Więcej w sensie: o co chodzi. Tójkąt? Naprawdę nie wiem ;/

użytkownik usunięty
merkantylism

użytkownik usunięty
ww_lodz

ocenił(a) film na 1
Pidzamka

Zapomnialem o jednej pozytywnej rzeczy w tym filmie , a mianowicie o muzyce :D Teraz moja ocena nabiera sensu 1/10 , 0 za film i plusik za muzyke.
http://www.youtube.com/watch?v=dEt1H9hkHvE

ocenił(a) film na 3
Pidzamka

Miałkość scenariusza aż raziła w oczy, piszczała w uszach i kuła w serce, a dusza wyła. BADZIEWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
slavc79

kretynów nie sieją, bo sami rosną. i piszą potem GŁUPOTY w internecie.

Pidzamka

Chyba cie suty pieką. Do takich filmów trzeba dojrzeć emocjonalnie. Niestety niektórzy są zbyt płytcy przez całe życie.

ocenił(a) film na 1
Filipo210

Po twoich tekstach widac jaki jestes dojrzaly . Po za tym do czego tu dojrzewac ... albo mi sie film podoba albo nie, dla mnie to proste.
Ty sie tak nie spinaj bo ci zylka peknie.

użytkownik usunięty
Pidzamka

wracaj do macania kur. filmoznawcy z ciebie nie bedzie.. . ps. zupa ci sie przypala.

ocenił(a) film na 1
Pidzamka

też dzisiaj obejrzałam... zupelnie niewciągający...mdły...dialogi naciągane...aktorki? yyyh Blondynka ładna ale irtująca, ciemnowłosa nawet nieładna...za to skrajnie sztywna (rozumiem,że taką miała grać, ale żeby tak w ogole zero mimiki? :/) Chyba jeden odcinek doktora House'a albo Pamiętników z Wakacji jest lepiej przemyślany i skonstruowany, mając przy tym więcej świeżosci i 'życia' niż ten ' film'.
Tylko sceny z Penelope C. dało się jako tako oglądać

użytkownik usunięty
fexy

ocenił(a) film na 5
Pidzamka

nudy i to straszne , tego nawet nie można nazwać komedia obyczajowa ;/

Yamadaa

komedia?? nazwanie tak tego filmu, to chyba jedyny żart ;) pozatym film czy słaby? nakręcił reżyser to co go kręci - burzliwe emocjonalnie i seksualnie życie, a bywają takie życia na tym świecie, tylko nie koniecznie pod płaczem artyzmu, tylko zwykłej patologii ;)

użytkownik usunięty
Yamadaa

użytkownik usunięty
Pidzamka

mękolenie gimbusa, któremu nic nie pasuje.