czy ktoś jeszcze zauważył że był gejem? nie było o tym wprost w filmie. Gdy Cristina mówiła o tym jak kochała się z Marią Eleną nagle zamilkł, nie miał nic do powiedzenia i się zrobił tolerancyjny, powiedział że tego nie ocenia a wcześniej zjechał ją za to że sypia z byle facetami. Cały czas wychodził gdzies na "spotkania" chyba z jakimś Markiem, w tedy co Vicky została postrzelona w rękę był z nim umówiony na golfa. I wcześniej gdy Vicky jadła kolacje z Juanem podczas tego weekendu na początku filmu to jej narzeczony zadzwonił i udawała że traci zasięg. Tak samo on zrobił gdy gadał przez telefon z tym Markiem, w tej scenie troche pod koniec filmu gdy Vicky siedziała przed lustem zamyślona. Ogólnie to są takie drobne szczegóły o tym świadczące zamieszczone w filmie, ale możliwe że mi się wydaje
Ja także zwróciłam uwagę na scenę, gdzie "tracił zasięg". Twoja wypowiedź jest całkiem logiczna, jednak kiedy Cristina opowiadała o nocy spędzonej z Marią Eleną to moim zdaniem zamilkł raczej z szoku i oburzenia, lecz ze względu na Vicki powstrzymał się od komentowania. W końcu sam był konserwatystą. Chyba, że była to przykrywka. W każdym razie ciekawie zinterpretowales te niuanse.