PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=405077}
7,0 200 tys. ocen
7,0 10 1 200473
6,5 69 krytyków
Vicky Cristina Barcelona
powrót do forum filmu Vicky Cristina Barcelona

film o dupie marynie. jakieś chore relacji tam był pokazane..

gigi

też tak myślę.

gigi

ha chore relacje..... ciekawe jakie ? dla mnie to bardzo dobre, lekkie kino w sam raz do obejrzenia z ukochanym/ą zamiast głupawych komedyjek romantycznych.... I Penelope zachwycająca w swojej kreacji.... Tylko Johansson jakaś taka mdła.....

gigi

ano zgadzam się, film mnie wynudził, prócz momentów gdy grała penelope, johansson była taka sobie i prawie nie musiała grac, jej rola nie wymagała od niej niczego wielkiego. ogólnie film taki sobie, nie rozumiem za bardzo zachwytów nad nim..

pixi222 - ja juz wole obejrzec komedie romantyczne , których ogólnei nie lubię, niż obejrzec jeszcze raz to. jest to mdłe i takie sobie i ogólnie nie rozumiem zachwytu nad tym. film pokazuje relacje w trójkącie i po co to.

Eryniae

dla mnie jest ogólnie dobry i nawet 2 raz bym obejrzała.... A już na pewno jest lepszy od komedii romantycznych, które w większości mają zerowy poziom śmieszności, gówniane dialogi i epatują bezsensownie gołymi cyckami.... W tym filmie przynajmniej jest jakiś poziom :)

pixi222

to ma być komedia??? osobiście dziękuję za taki poziom. Film 1,5h a była może jedna (powiedzmy że zabawna) scena, poza tym nuda, nuda, nuda... Zgadzam się z ~ gigi~ "film o dupie marynie".

harnas_007

czy ja napisałam, ze to była komedia ? naucz się czytać !
napisałam, że jest lepszy niż głupawe komedyjki romantyczne, które mają podobną tematykę do niego....