ha chore relacje..... ciekawe jakie ? dla mnie to bardzo dobre, lekkie kino w sam raz do obejrzenia z ukochanym/ą zamiast głupawych komedyjek romantycznych.... I Penelope zachwycająca w swojej kreacji.... Tylko Johansson jakaś taka mdła.....
ano zgadzam się, film mnie wynudził, prócz momentów gdy grała penelope, johansson była taka sobie i prawie nie musiała grac, jej rola nie wymagała od niej niczego wielkiego. ogólnie film taki sobie, nie rozumiem za bardzo zachwytów nad nim..
pixi222 - ja juz wole obejrzec komedie romantyczne , których ogólnei nie lubię, niż obejrzec jeszcze raz to. jest to mdłe i takie sobie i ogólnie nie rozumiem zachwytu nad tym. film pokazuje relacje w trójkącie i po co to.
dla mnie jest ogólnie dobry i nawet 2 raz bym obejrzała.... A już na pewno jest lepszy od komedii romantycznych, które w większości mają zerowy poziom śmieszności, gówniane dialogi i epatują bezsensownie gołymi cyckami.... W tym filmie przynajmniej jest jakiś poziom :)
to ma być komedia??? osobiście dziękuję za taki poziom. Film 1,5h a była może jedna (powiedzmy że zabawna) scena, poza tym nuda, nuda, nuda... Zgadzam się z ~ gigi~ "film o dupie marynie".