Trzymająca w napięciu fabuła,bardzo szybka. Do tego bardzo dobra gra zarówno Marka Wahlberga, Charlize Theron i Jasona Stathama:) Bardzo dobre rozrywkowe kino na zimowy wieczór dla osób lubiących fajne samochody, pościgi itp. Naprawde gorąco polecam:)
W pełni się zgadzam! Film bardzo mi się podobał, naprawdę nie spodziewałam się, że tak mi się spodoba! Tymczasem po obejrzeniu już czekam na kolejną część pt. Brazilian Job. Dla tych, którzy zastanawiają się czy obejrzeć gorąco polecam :P
ja także się z wami zgadzam dobry film było w nim wszystko czego oczekiwałem czyli akcja i niezłe pościgi.Nie sądzicie że szybko się skończył-szkoda.Polecam:)
a mnie sie film nie podobał. Sztuczny, schematyczny, nieudana podróba
Ocean's 11
Oj tak, mi też sie wydaje, że za szybko się skończył. Dobre jest w nim to, że nie ma mnóstwa efektów specjalnych, przez wydaje sie prawdziwszy. A ucieczka pieknymi mini-cooperami, aah cudowna.
I czemu podróba Ocean's 11? Nie rozumiem, przecież te filmy mają ze soba niewiele wspólnego.
Popieram założyciela tematu, mam podobne zdanie. Odnośnie "Dobre jest w nim to, że nie ma mnóstwa efektów specjalnych, przez co wydaje sie prawdziwszy" powiem, że całość kręcono w realu i nie ma tam "komputerowych" efektów, stąd te złudzenie rzeczywistości. W dzisiejszym kinie coraz trudniej o takie filmy.
No... też czułem to złudzenie rzeczywistości. Szczególnie, kiedy bohaterowie bez problemu funkcjonowali po wyjściu z lodowatej wody albo kiedy wieźli te wszystkie sztabki na takich małych samochodzikach itd.
Tak, i fakt, że nawet córka nie miała ochoty gościa zabić. Tacy wszyscy święci, a przecież gdyby mi ktoś zamordował kogoś z rodziny, to po roku gniew byłby ogromny. A oni tylko chcieli zobaczyć minę gostka, jak mu złoto ukradną...