Kiedyś oglądałem kawałek filmiku, (chyba poczatek) dla kolesia nie było misji nie możliwej, opiwem co widziałem. Koleś wyjeżdza ze swojego domu pod bank, zmienia rejestracja za pomoca przycisku w samochodzie, do samochodu wsiadaja rabusie (oklo 4) główny złodzije krzyczy "Jedź!" koleś co prowadzi mówi za dużo osób, złodziej "JEDŹ!!" kierowca "Za dużo osób za braknie paliwa", boss złodzieji wkurzył sie i wpakował kulke jednemuy ze złodziej i on wyleciał przez dzwi.
Oni cały czas stali po bankiem.
Teraz zaczyna sie wielka ucieczka po ulicach miasta, koles wjeżna w waskie uluczki, skreca gwałtownie po prostu HArdCore po pewnym czasi jeden ze złodzieji kaze sie zatrzymać kierowcy on sie zatrzymuje złodizje otwiera szybe i wymiotuje (bardzo gwałtownie skręcał), (potem czy przed tym) KIerowca wjeżdza na wiadukt zatrzymuje sie przodem do barierki, i czeka, na dole na ulicy jedzie laweta z samochodami, policja sie zbliża a koleś w jednej sekundzie, rozpedza samochód wyłamuje barierkie i wskakuje na puste miejsca na lawacie.
Nio to by było na tyle dawno widziałem ten kawałek.. :( i nei pamietam co to za film jak bvy ktoś wiedział to proze pisać !!
Być może film o który ci chodzi to Tansporter, ale nie jestem pewien...
http://transporter.filmweb.pl/