PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38416}

Włoska robota

The Italian Job
2003
7,3 123 tys. ocen
7,3 10 1 123439
6,5 29 krytyków
Włoska robota
powrót do forum filmu Włoska robota

Kiedyś oglądałem kawałek filmiku, (chyba poczatek) dla kolesia nie było misji nie możliwej, opiwem co widziałem. Koleś wyjeżdza ze swojego domu pod bank, zmienia rejestracja za pomoca przycisku w samochodzie, do samochodu wsiadaja rabusie (oklo 4) główny złodzije krzyczy "Jedź!" koleś co prowadzi mówi za dużo osób, złodziej "JEDŹ!!" kierowca "Za dużo osób za braknie paliwa", boss złodzieji wkurzył sie i wpakował kulke jednemuy ze złodziej i on wyleciał przez dzwi.
Oni cały czas stali po bankiem.
Teraz zaczyna sie wielka ucieczka po ulicach miasta, koles wjeżna w waskie uluczki, skreca gwałtownie po prostu HArdCore po pewnym czasi jeden ze złodzieji kaze sie zatrzymać kierowcy on sie zatrzymuje złodizje otwiera szybe i wymiotuje (bardzo gwałtownie skręcał), (potem czy przed tym) KIerowca wjeżdza na wiadukt zatrzymuje sie przodem do barierki, i czeka, na dole na ulicy jedzie laweta z samochodami, policja sie zbliża a koleś w jednej sekundzie, rozpedza samochód wyłamuje barierkie i wskakuje na puste miejsca na lawacie.

Nio to by było na tyle dawno widziałem ten kawałek.. :( i nei pamietam co to za film jak bvy ktoś wiedział to proze pisać !!

Manio

Być może film o który ci chodzi to Tansporter, ale nie jestem pewien...

http://transporter.filmweb.pl/

użytkownik usunięty
coolvoice_2

To pierwsze sceny z "Transportera" tam też gra Jason Statham i jest ... oczywiście kierowcą idealnym tak samo jak w "Italian job"
Ale postać z Transportera różni się dość wyraznie od Przystojnego Rob'a