Będzie jako dodatek na DVD w kolekcji GW, w pudełku slim. Za 6,99 PLN.
Widzę że mnie ubiegłeś :) Też się bardzo cieszę, a już martwiłem się że to koniec serii po tym jak nie było informacji w dodatku telewizyjnym, na szczęście info jest w głównej.
Wreszcie z prasą jest chyba najlepszy film Tarantino, bo do tej pory wydawano znacznie nowsze, acz gorsze. U tego reżysera jest IMHO tak, że im ma więcej $$$ na produkcję, tym gorsze filmy powatają, podobnie jak u K. Smitha.
Dziś zobaczyłem w kiosku "ogłoszenie" z tym news'em. Już się nie mogę doczekać ^^
Dla ciekawych dane techniczne wydania GW:
Opakowanie: Slim
Video: 16:9 widescreen
Audio: angielski DD 5.1, polski lektor DD 5.1
Runtime: 100 min.
Napisy: polskie
Ja na wydanie za 6.99 takie filmu to elegancja-francja wręcz :)
No niestety prawda. Wersja z lektorem nawet nie wybrałem by nie psuć sobie nerwów, ale napisy nędza - aktorzy jedno, napisy drugie. Nie wiadomo czy czytać czy się wsłuchiwać. Już chyba wiadomo dlaczego tak napierano na zamknięcie napisy.org - to co nam prezentują zawodowi, opłacani i robiący to na odwal się tłumacze to często "kury im macać" w porównaniu do hobbystów kochających dany film i nierzadko kończy się na słynnym "kup miód" :(
Tlumaczenie no jak zawsze, ale to z tego? Film w dobrej jakosc, tani a dialogi i tak sobie uslysze pierwotne, czasami jak nie zrozumiem to doczytam i jest gitara. Wczoraj ogladalem i super.
Rozumiem lektora ze jest do bani ale napisy mogly by byc dopasowane perfekt, no bez przesady z tym mr pink, brown white....o przeklinaniu nie wspomnew dzienniku PF bylo normalnie bez zadnej cenzury napisy jak i lektor...