Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 229 tys. ocen
7,9 10 1 228591
8,3 67 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Błagam pomocy, gdzie można kupić ten film za jak najniższą cenę (do 20 zł), bardzo bym chciał go obejrzeć. proszę o jakiś link. albo napiszcie, czy może nie będzie w przyszłości w gazecie. Już oglądałem wszystkie filmy taratnitn boeps wsieklych pros, a podobno tak samo jak pulp fiction s a nieslze.

Dziękuje z góry, pozdrawiam

Rozowa_Pantera

Niestety kupić ten film (szczególnie w polskim wydaniu) jest cholernie trudno. Na allegro co jakiś czas pojawia się oferta, ale szybko wychwytywana jest przez maniaków (wcale się nie dziwię), a ceny dochodzą do 70 zł.
To dziwne że np. Pulp Fiction powszechnie uważany za najlepszy film QT i wogóle przełomowe dzieło, można bez problemu kupić za 10 zł, a Reservoir Dogs jest praktycznie niedostępne.

mr_blonde

Pamiętam jak kilka lat temu w Media Markt były całe stosy tego filmu za około 20 zł. Do dziś żałuję, że nie kupiłem....

ocenił(a) film na 9
Rozowa_Pantera

Gazeta Wyborcza 25.07.2008 cena 6,99 POzdrawiam!

dajlo

Skąd masz to info?? Ja słyszałem że to plotka...

ocenił(a) film na 9
Humphrey_Bogart

miejmy nadzieje ze to nie jest plotka w kazdym razie dziaiaj byl dobry filmy 1408 za tydzien ma być Gosford Park a za dwa wlasnie wsciekle psy a dalej co to narazie nie wiadomo Gazeta Wyborcza ostatnio sie poprawila i wydaje coraz to lepsze filmy Pozdrawiam:)

dajlo

To nie plotka, było info w GW. Z resztą po wydaniu "1408" nic mnie już nie zdziwi. Tylko patrzeć jak zaraz dadzą całą kolekcje GODFATHER'a za 15zł, albo Matrixa ;]

dajlo

Wydaje mi się jednak, że 25.08.2008 w GW będzie Resident Evil. Wściekłe Psy w GW to niestety zbyt piękne by było prawdziwe (obym się mylił).

mr_blonde

będą WŚCIEKŁE PSY na 99% tylko nie dziś, nastąpiło przesunięcie, ale info było na 100% !!!

ocenił(a) film na 9
Rozowa_Pantera

hej, ma ktos info czy faktycznie bedzie ten film w gw i doklanie kiedy???