Błagam pomocy, gdzie można kupić ten film za jak najniższą cenę (do 20 zł), bardzo bym chciał go obejrzeć. proszę o jakiś link. albo napiszcie, czy może nie będzie w przyszłości w gazecie. Już oglądałem wszystkie filmy taratnitn boeps wsieklych pros, a podobno tak samo jak pulp fiction s a nieslze.
Dziękuje z góry, pozdrawiam
Niestety kupić ten film (szczególnie w polskim wydaniu) jest cholernie trudno. Na allegro co jakiś czas pojawia się oferta, ale szybko wychwytywana jest przez maniaków (wcale się nie dziwię), a ceny dochodzą do 70 zł.
To dziwne że np. Pulp Fiction powszechnie uważany za najlepszy film QT i wogóle przełomowe dzieło, można bez problemu kupić za 10 zł, a Reservoir Dogs jest praktycznie niedostępne.
Pamiętam jak kilka lat temu w Media Markt były całe stosy tego filmu za około 20 zł. Do dziś żałuję, że nie kupiłem....
miejmy nadzieje ze to nie jest plotka w kazdym razie dziaiaj byl dobry filmy 1408 za tydzien ma być Gosford Park a za dwa wlasnie wsciekle psy a dalej co to narazie nie wiadomo Gazeta Wyborcza ostatnio sie poprawila i wydaje coraz to lepsze filmy Pozdrawiam:)
To nie plotka, było info w GW. Z resztą po wydaniu "1408" nic mnie już nie zdziwi. Tylko patrzeć jak zaraz dadzą całą kolekcje GODFATHER'a za 15zł, albo Matrixa ;]
Wydaje mi się jednak, że 25.08.2008 w GW będzie Resident Evil. Wściekłe Psy w GW to niestety zbyt piękne by było prawdziwe (obym się mylił).