PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11843}

Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 228 tys. ocen
7,9 10 1 227772
8,3 66 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

BEZNADZIEJA !!!!!!

użytkownik usunięty

Film totalnie za brutalny- jak zresztą w szystkie filmy tego "wybitnego reżysera" taki chłam potrafi nakręcić prawie każdu-przemoc wulgarność sceny gwałtu i tortur - rzygać mi się chce!!!!!

użytkownik usunięty

to rzygaj ale się z tymi rzygami nie obnoś!! nie dość że twoje rzygi mijają się z prawdą to jeszcze śmiesz wystawiać je na widok publiczny!!zapraszam do romantiki!! to kanał dla rzygających jak ty!!!!

Twa wyobraźnia dość bogata- nie ma tu bowiem gwałtów żadnych, najpierw zatem oglądnij, potem komentuj. Następna kwestia to taka że kino rządzi się własnymi prawami. Robi się filmy genialne, słabe, albo poprawne. Tarantino jest geniuszem i wcale nie chodzi tutaj o sam gust w sobie. Idealnie potrafi połączyć wszystkie elementy, zgrać je, a przy tym cudownie bawić się w kino. Brutalność jest, tylko nie wiem dlaczego ma to stanowić minus obrazu. Nie wszystko ocenia się jedną miarą, a tutaj groteskowość i ironia jest na tyle łatwo podana iż może się chyba tylko nie podobać, jeżeli podejdzie się do tegoż na serio, a to... świadczy już o niekompetencji odbiorcy:P

ocenił(a) film na 8

To rzygaj, a nie piszesz na filmwebie głupie posty!

Może po prostu zamykaj oczy :)), ale poważnie to film rzeczywiście zawiera dużo przemocy ale ten film to przede wszystkim znakomity pomysł, nie wspominając gry aktorskiej.Przemoc ktora poraża miała według mnie nie tyle wprowadzić widza w stan obrzydzenia co posuzyc jako narzędzie do pokazania bezsensowności pewnych ludzkich cech.Ten film to po prostu groteska filmów gangsterkich.

MagdalenaS

Ja rzygać nie będę, ale przynzam, że film nie przypadł mi do gustu i nie uważam Tarantino za geniusza ;) Ale ponoć o gustach się nie rozmawia.

ocenił(a) film na 9
NeoSocky

Kolejny niezalogowany debil. Bardzo proszę - bierz kamere i nakręć coś takiego. Jak mi sie film niepodoba, to się loguje i wyrażam swą opinie w sposób normalny (jak użytkownik powyżej), a nie jak niezalogowany prymityw. Głupie dziecko, importowany cwel z Kuby! Przyjemnie? :D