Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 229 tys. ocen
7,9 10 1 228602
8,3 67 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Ja mam ten film.Kupiłem go za 79zl.Edycja kolekcjonerska.Masa dodatków.

pikczers

Kupiłeś go w Empiku czy Media Markt?

ocenił(a) film na 9
pikczers

To trochę siana zapłaciłeś :P Mam newsa. 25 lipca za 7 zł będą Wściekłe psy w Gazecie Wyborczej.
Wygląda na to, że zapłaciłeś 70 zł za dodatki i może lepszą jakość wydania. Pzdr.

jurron

masz gówno a nie newsa, takie kity to babci wciskaj

wy myślicie ze do naiwnych świat należy czy jak ?

pikczers

a co do wydania kolekcjonerskiego to mysle ze warto wydać 46,99, bo teraz tyle właśnie kosztuje, film ma prawie każdy, dodatki to rarytas więc na prawde warto

ocenił(a) film na 9
Leon_B_Fink

Niestety w piątek nie dołączono filmu do GW. Podobno ma być w najbliższym czasie. Skoro nowy 1408 był w GW, to wierze, że Wściekłe psy też będą.

ocenił(a) film na 10
jurron

http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,5616,dd,wsciekle-psy.html
pisze że ósmego sierpnia :P

hubi_14_2

O tak !!! W końcu
God bless GW

mr_blonde

sie okaże

a przepraszam co wspólnego ma chłam 1408 który jako ekranizacja ksiązki kinga nawet na dwie gwiazdki nie zasługuje z arcydziełem światowje kinematografii jakim niewątpliwie są wściekłe psy ?

pikczers

poza tym na 100% mial być tydzień temu, na 100% mial być dziś, teraz na 100% ma być za tydzień

ja nie wierze i nie uwierze dopóki nie zobacze

nie piszcie bredni, co wam to daje ? satysfakcje ze kilku osobom zrobicie nadzije ?

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

No i dupa , "drzwi w podłodze" za tydzień.

hahaha

jakbym nie zgadł, dajcie se ludzie spokój z wkręcaniem kitu albo dajcie link do wiarygodnego żródła

za chwile moge sprawić ze na www.dodatkidogazet.pl bedzie info o filmie dark knight który jest jutro do bravo sport gratis dołączony, więc tę strone proponowałbym traktoiwać z duża dozą sceptycyzmu

Leon_B_Fink

Ale z ciebie jakiś dzieciak. Co się do innych rzucasz, że podano złą informację? Wyluzuj koleś, bo twego marudzenia nikt tu czytać nie chce.

vbazyl

ani sie nie rzucam a ni nie marudze, chcialbym tylko jak wiekszość normalnych ludzi by podawane były tu prawidziwe inforamacjea nie plotki

a pana wrażliwego najmocniej przepraszam, ale nie mam zamiaru przestać odiwdzać forum

pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Leon_B_Fink

Panie agresywny i chyba ciezko kapujacy, chodzilo mi o to, ze jesli sa w stanie wydac film, ktory w Polsce byl grany w kinach jeszcze w grudniu, styczniu, to wierze, ze i Wsciekle psy moge dodac do gazety. Teraz Rozumiesz czy nadal mam Tobie tlumaczyc o co chodzi, co mam na mysli?

jurron

tłumacz

bo metropolis czy m jakoś nie dodają, co ma wiek filmu do jego jakości ?

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

Metropolis było dodane do "Zwierciadła"[gazety]

moja strata, dobry dodatek, a co do wyborczej to mam nadzieje że dadzą w koncu te wściekłe psy

pozdro

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

"Wściekłe psy" za tydzien, to jest pewne !

ocenił(a) film na 8

No i co niedowiarki? Proszę otworzyć dzisiejszą wyborczą na stronie 30 ;P
Zresztą widzę, że ludzie tak się ucieszyli, że stworzyli 2 osobne tematy o tym wydaniu - ja też się cieszę :) Co prawda "gazetówka" to nie to samo co edycja kolekcjonerska (no może poza świetnie wydanym w gazecie "Kasynem" i "Big Lebowskim"), ale ~70 zł za film to dla wielu ZDECYDOWANIE za dużo.

ocenił(a) film na 9
Herr_Doktor

Wlasnie trzymam w reku Wsciekle psy z GW i co moge powiedziec? Zajebiscie :] ____ co Ty na to? :D

ocenił(a) film na 8
jurron

Chyba źle zrozumiałeś moje intencje, bo właśnie pisałem że w zeszły piątek oficjalnie na stronie 30 potwierdzono wydanie RD 29 sierpnia :O
Wydanie całkiem OK (u mnie zeszło nadspodziewanie szybko - około 10 kupiłem ostatni egzemplarz, normalnie jest do zamknięcia kiosków i idą zwroty). Jedyne co wpienia to napisy. Wkurza to tak bardzo, że jestem bliski zrobienia sobie konwersji do divixa i oglądania w ten sposób z napisami z sieci zrobionymi przez ludzi, którzy kochają film, a nie tylko biorą $ za odwalenie tłumaczenia i ugrzecznienie/zafałszowanie dialogów.

ocenił(a) film na 9
Herr_Doktor

w sumie mialem sie nie wychylac ale ty czerwony z kreska taki madry byles a wyszly psy w gw? juz w lipcu mialem ci naciupac ale akurat dzis tu trafilem:)

muniek_2

Ja mam za darmo...