Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 229 tys. ocen
7,9 10 1 228591
8,3 67 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Mr Brown

ocenił(a) film na 10

Wy też myślicie, że zabił go Orange? "Glina go zabiła" a ci policjanci w radiowozie sami
łapali kule od White'a. Co o tym myślicie?

ocenił(a) film na 9
Gieras

Też mi się wydaje, że zabił go Orange. Jeszcze chwilę przed tym Brown siedział z oczami zalanymi krwią, mówiąc do Orange'a, że oślepł:P Chwilę po tym, jak White poszedł posłać kulki glinom, to Brown już nie żył, napewno Orange posłał mu w tym czasie cichą kulke w łeb:) To by było całkiem logiczne.

ocenił(a) film na 8
anga24

Z tego co się orientuję, to Brown dostał kulkę jeszcze prowadził, krótko zanim stanął. Nie jestem pewien na 100 procent, jednak jeśli ktoś grał w grę (nie jest ona co prawda dobrym źródłem informacji), wie, że pod koniec etapu, kiedy uciekało się samochodem, to Brown prowadził i na ekranie pod koniec pojawiała się krew, przez co nic nie było widać (w filmie mówił, że krew zalewa mu oczy).

ocenił(a) film na 10
michalj007

Wiem, że możecie się z tym nie zgadzać, ale wydaje mi się, że ta rana na czole Browna była spowodowana kolizją samochodu (jak oglądaliście film to sami widzieliście z jaką siłą uderzył w te zaparkowane autko) A tak poza tematem, orientujecie się może jak nazywa się nutka kiedy Blond torturuje glinę?

ocenił(a) film na 8
Gieras

Myślę, że chodzi ci o ,,Stuck in the middle with you" :)

ocenił(a) film na 10
michalj007

Tak, to ta nuta, dzięki wielkie:)