PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11843}

Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 228 tys. ocen
7,9 10 1 227772
8,3 66 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Najlepsza scena..

ocenił(a) film na 10

wg mnie jest ta kiedy maltretuje tego poluicjatna bo jeszcze zajebista muzyczka leci w tle :) pelen wypasss

Tess_2

ja wolę tę, w której kłócą się o ksywki - kwiczałam ze śmiechu ;) są jak dzieci! Buscemi wymiata ;)

ocenił(a) film na 10
Tess_2

Scena jest niesamowita. Muzyka tez. Mam caly soundtrack do tego filmu i musze stwierdzic ze tylko 2 kawałki sa swietne, w tym wlasnie ten. Reklamujac ten film znajomym, puszczalem wlasnie ta scene i dzialalo to w ten sposob "POZYCZ!!!!"

Bobby_G

film kultowy - jeden z lepszych który widziałem - najlepsza scena -
dialog na temat napiwków

Tess_2

Nie potrafie wybrac najlepszej sceny z tego filmu, bo co najmniej kilka to arcydziela, ktore powinni miec stale miejsce w historii kina. Na pewno warto wyroznic dialog "o czym tak naprawde jest piosenka like a virgin" oraz sprzeczke na temat napiwkow. No i oczywiscie Blondyna, ktory tanczac przy dzwiekach "stuck in a middle with you" maltretuje biednego policjanta i bawi sie jego uchem:D

Tess_2

Mi się njabardziej podobała scena w której Różowemu nie podobała się własna ksywa. Śmianie było zajebiste. Jeszcze fajny był dialog jak jechali samochodem i poszła historyjka o tej murzynce Elois (chyba tak sie nazywała). he he, odlot.

ocenił(a) film na 9
Noell

O wlasnie - padlo tam nazwisko Pam Grier, ktora Tarantino uwielbial, a pozniej zaangazowal do roli Jackie Brown.

ocenił(a) film na 10
Aguirre

Najlepsza scena to początkowa - w barze. Dla mnie jeden z najlepszych początków filmy w historii kina, za sprawą rewelacyjnych dialogów.