No szlag by to trafił ! Właśnie kupiłem film razem z GW, wchodzę na allegro, a tam szok, ktoś wystawił 10 nowiutkich wydań Wściekłych psów (z Monolightu) za jedyne 28 zł za sztukę (wcześniej chodziły średnio po 50 - 60zł). Jak nic spisek !
to sie ziesz ze zaoszczedziłeś bo to na pewno nie sa edycje specjalnne tylko właśnie wydania z tłoczni gm records, wydaje mi sie że ostatnio wyborcza podpisale jakąś umowe z lionsgatem bo np dziewiąte wroyta niczym nie różniły sie od wydania sklepowego prócz reklamy gw, myśle ze dzisiejsz wsciekłe psy tesz mogą być wypuszczone z lionsgateaa
Nie mylisz się Lionsgate to wypuściło,kupiłem obejrzałem i jest git :p
ładne pudełko,gobra jakość obrazu i dzwięku,lektor i napisy są (tylko tłumaczenie mogło by być bardziej dosłowne)
!!!pozdro!!!
Potwierdzam, że jakość jest naprawdę dobra, pomimo że jest to płyta jednowarstwowa. Warto kupić. Na płycie widnieje znaczek Liongate. Miałem wątpliwości czy kupić, ale jak zobaczyłem że nie jest to wydanie z Monolithu, to się zastanowiłem. Jeszcze dodatkowo, w necie przeczytałem że jakość jest dobra, więc kupiłem i się nie zawiodłem.
Pozdrawiam.
Monolith też wydał na płycie jednowarstwowej. To jest chyba nawet ten sam transfer.
A przepraszam, to NIE jest ten sam transfer. Ale z tego co widzę, chyba nawet odrobinę lepszy. Tłumaczenie też jest inne - w wydaniu Monolithowym tekst przełożył Michał Kwiatkowski, tu Anetta Radolińska-Czwaczka.
Tłumaczenie w GW jest do kitu, skopane dosłownie, w wydaniu Monolithu jest o niebo lepsze.
Przykładowy tekst w tłumaczeniu z GW:
"- Co do braku studiów, to powiem "opanujcie komputer" bo jeśli liczycie na mnie to się mocno zdziwicie"
Ten sam tekst w tłumaczeniu z Monolith:
"- A na brak studiów są dwa słowa "opanuj, kurwa, komputer" bo jeśli na mnie liczysz to się zdziwisz"
inny tekst
GW - "Nie rusza mnie co normalnie robisz"
Monolith - "Mam w dupie co zwykle robisz"
I tak cenzurka przelewa się przez całe wyborcze wydanie..
"Są dwa sposoby mój albo chuj" - tak to było dobre :) ale żeby nie padło ani jedno "kurwa" to już lekkie przegięcie