PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11843}

Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 228 tys. ocen
7,9 10 1 227772
8,3 66 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Wszyscy tu się podniecają, że świetny klimat Tarantino, muzyka, dialogi itp. Ok rzeczywiście film jest specyficzny i klimatyczny. Ma swój urok. Mnie jednak bardzo rozczarował. Nie jestem osobą, która potrzebuje niesamowitej akcji w filmie, lubię również i takie filmy w których dla przeciętnego widza niewiele się dzieje. Jednak "Wściekłe psy" strasznie mnie wynudziły i seans bardzo się dłużył. Za ciekawy klimat, dobrze zagrane role, muzykę czy dialogi oceniam na 7/10 ale żeby od razu pisać, że to najlepszy film Tarantino to bym nie powiedział. Czy ktoś odniósł podobne wrażenie?
Aaa P.S.
W scenie finałowej Joe mierzy do Orange'a, White do Joe'a, Eddie do White'a. Padają strzały i wszyscy upadają na ziemię. Kto w takim razie mierzył do Eddiego? Przewijałem sekunda po sekundzie i nie wychwyciłem.

ocenił(a) film na 10
wiktorek_pl

Mr White wystrzelił po raz drugi: http://www.youtube.com/watch?v=SRwxjaLzKIc

ocenił(a) film na 8
wiktorek_pl

a ja myślałem że Mr Pink ;p

ocenił(a) film na 7
wiktorek_pl

Wedlug mnie nie jest to zly film, ale to napewno nienajlepsze dzielo Tarantino. Film podoba mi sie do polowy ,poczatek jest najlepszy - dialogi wciagają, podoba mi się dobór aktorów. Potem jest trochę gorzej . Spodziewałam się czegoś innego.