Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 229 tys. ocen
7,9 10 1 228602
8,3 67 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Ulubiona scena

ocenił(a) film na 8

Jaka jest wasza ulubiona scena?
Mnie najbardziej podoba sie chyba scena, gdy mr. Blonde tańczy przed policjantem do tego super utworu. Naprawdę cudo...

użytkownik usunięty
jarkos100

No no ta scenka dobra była:-) ale fajny też był początek, jak jedli w barze śniadanie i dyskutowali o czym jest piosenka Madonny "Like a virgin":-). generalnie dobra scenka. Fajne jest jeszcze jak Mr. White jedzie z rannym Mr. Orange'em a ten drugi jęczy, że umrze. A już wogóle dobre jest jak Orange pyta White'a w magazynie czy go przytuli:D:D

użytkownik usunięty

Scena zaczyna się, kiedy Mr. Pink mówi, że nie daje napiwków:) I cały dialog po tym...heh.
A ja się zgadzam z Panem Różowym ;)

ocenił(a) film na 8

a dajesz w końcu napiwki,czy nie? bo jak tak, to oczekuję, że w Macu również dasz:P

ja jeszcze lubię scenę, gdy Quentin wjeżdża wozem w jakiś inny :D on ma taki głupi wyraz twarzy,ze zawsze tam umieram ;]

jarkos100

Uwielbiam początek, gdy cała kompania kroczy dumnie przy "Little Green Bag" ;] I jak Pan Pomarańczowy krzyczy - "Pieprz się! Pieprz się! Ja zdycham!" ;D

ocenił(a) film na 10
elysium

Mi też najbardziej podoba się początek, później to jak Pink spierdziela z walizką i strzela do policjantów, to jak Blonde torturuje gliniarza (przy miłej muzyce Stealers Wheel - Stuck In The Middle With You) No i ogólnie wszystkie scenki są zajebiste.

ocenił(a) film na 9
jarkos100

Mi się podobały 2 sceny jak Mr.Blond tańczy i tnie gliniaża do utworu "Stuck in the middle with you" a 2 to komentarz Pinka i Browna względem swoich ksywek

-Brown kojarzy się z gównem.
-A Pink z cipą.

ocenił(a) film na 9
jarkos100

Zgadzam sie z przedmówcą. Najlepsza scena to rozdawanie ksywek uśmiałam się jak nigdy. I jeszcze gdy Orange opowiada wyuczona wcześniej kwestię - świetnie nakręcone.

jarkos100

- scena jak rozmawiają o "like a virgin" a szczególnie przemyślenia QT ;p
- nadawanie ksywek

jarkos100

mi jak wszystkim podoba się scena :
* jak mr. blond tańczy przed policjantem
* jak mr. white i mr. pink kłócą się kto jest wtyką
* rozdawanie ksywek
* jak mr. white boi się zostawić mr. blonda samego w kryjówce
* napiwki
i chyba to wsyzstko :)

ocenił(a) film na 10
jarkos100

Mnie sie podobaja wszystkie wyzej oprocz sceny z napiwkami ale to chyba tylko przez to, ze ogladalem wersje z napisami a nie z lektorem. Mnie najbardziej podoba sie scena od momentu wejscia Blondie do magazynu i jego klotnia z panem Whitem. Oboje to swietnie zagrali. aha i jeszcze ten moment jak pan White strzela do policjantow w radiowozie jak wyjezdzaja zza rogu.

ocenił(a) film na 10
jarkos100

Jak dla mnie ten cały film jest jedną wielką zajebistą sceną,ale najbardziej podobały mi się:jak mr Blonde tańczy przed policjantem(w ogóle uwielbiam wszystkie sceny z udziałem mr Blonde`a),początkowa scena w barze,opowieść mr Orange`a(Tim Roth był genialny!),napisy początkowe oraz scena kłótni o ksywkę.Także,ogólnie rzecz biorąc,oryginalna nie jestem:D

użytkownik usunięty
jarkos100

Moje ulubione sceny:
-jak idą przy muzyce "Little Green Bag" w zwolnionym tempie
-jak mr. Pink ucieka przed policjantami
-"kiblowa historyjka"
-jak mr. White strzela do radiowozu (to jest chyba pierwsza scena w historii kina, gdzie ktośstrzela z dwóch broni naraz)
-torturowanie policjanta

no. Chyba wszystko :)

użytkownik usunięty

acha, no i jeszcze, gdy Eddie gada przez telefon jadąc do magazynu przeplatane z bibiem policjanta.