Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 229 tys. ocen
7,9 10 1 228591
8,3 67 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Wściekłe Psy

ocenił(a) film na 6

więc musi być koniecznie Wściekle dobry film... jednak nie. Przyznam się bez bicia że najpierw oglądałem "P. F." ale to nic nie zmienia. Po wielu zachwytach jakie spływają na ten film pierwszy raz muszę się nie zgodzić ze zdecydowaną większością i powiedzieć z właściwie zapytać czemu ten film jest genialny?? co w nim odkrywczego?? Dialogi jak u Tarantino o różnych rzeczach seks, zbrodnia, wymieszana gęsto z innymi tematami. chronologia wiadomo. Minus rozmowa ludzi przed skokiem luźna o niczym nie ważne, skok i 2 ludzi przyjeżdża do dziupli wymieniają pseuda niebieski, brązowy, biały itd a do jasnej cholery mam wiedzieć o kogo chodzi?? Później się to wyjaśnia ale przez sporą część filmu nie wiem o kogo chodzi. moim skromnym zdaniem film ok ale po recenzjach i ogólnym zadowoleniu ludzi którzy go widzieli poniżej oczekiwań dokładnie spodziewałem się czegoś lepszego. Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania moje wobec tego filmu nie jest najlepsze ale może po kolejnych projekcjach się to zmieni :)