PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11843}

Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 228 tys. ocen
7,9 10 1 227772
8,3 66 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Pytanie czy dadzą dobre tłumaczenie? Pora emisji pod to podpada, ale czy sprostają
zadaniu? Żeby tak dali wersję z Knapikiem... :) Ale nie obrażę się jeśli przy w miarę dobrym tłumaczeniu dadzą Łukomskiego.

ocenił(a) film na 9
filmowy_man

Jeszcze nie widziałem tego filmu w TV. Kiedyś był na TVP Kultura i TVP 1 ale kolega mi odradzał ze względu na strasznie ocenzurowane tłumaczenie. Zobaczymy jak spisze się TV 4

matimat17

Właśnie słyszałem o fatalnym tłumaczeniu w TVP, to samo było z Pulp Fiction. Naprawdę ciekaw jestem czym uraczy widzów tv4. Pewnie o tłumaczeniu jak w dawnej wersji VHS z Knapikiem nie ma co marzyć, ale zobaczymy...

użytkownik usunięty
filmowy_man

Obejrzałbym, ale późniejszej pory to chyba nie mogli...

filmowy_man

No nie, nie dość że Dzień Niepodległości to jeszcze Wściekłe Psy, lepiej być nie mogło.

użytkownik usunięty
filmowy_man

Już po pierwszych minutach słychać, że lektor daje dupy

ocenił(a) film na 10

Przełącz sobie na dekoderze na Wersje orginalną i ustaw polskie napisy na N daje rade ;)

Po prostu się rozkręca ;D

filmowy_man

Czułem, że o tłumaczeniu jak z Knapika-VHS czy ś.p. Tomka Beksińskiego jakie czytał Jarosław Łukomski w alekino w 2007r. można pomarzyć. Co za bzdura, emisja o odpowiedniej porze dla takiego filmu, a oni boją się przetłumaczyć dialogi jak należy. Na dawnych wydaniach VHS to było nie do pomyślenia.